Nytt kommentarsystem på DinSide.no

Logg inn med Facebook, bruk fra mobil og rediger dine egne skrivefeil.

Nytt kommentarsystem på DinSide.no
Publisert
Sist oppdatert

I dag har vi lansert et nytt kommentarsystem på DinSide. Den nye løsningen er en tilpasset variant av Disqus; et velkjent kommentarsystem som også brukes av flere norske nettsteder.

Vi mener løsningen fremstår som mer moderne og nå får du for eksempel muligheten til å bli varslet per epost hvis du vil følge en debatt. Det er også mulig å redigere sine egne innlegg etter at de er publisert (men bare inntil noen svarer på det); en funksjon flere av våre lesere har etterlyst. Debattløsningen er også tilgjengelig fra mobiltelefon slik at du kan delta i debatten selv om du ikke sitter foran en PC.

Hvis du vil, kan du bruke Facebook- eller Twitter-kontoen din for å logge deg på. Første gang du logger på med en av disse tjenestene, må du oppgi brukernavn/passord dersom du har en DinSide-konto fra før, ettersom vi krever at du oppgir et telefonnummer ved registrering og kun tillater én brukerprofil pr telefonnummer.

Når du er logget inn, finner du en lenke til å endre profilen din ved siden av brukernavnet ditt. Her kan du angi visningsnavn, velge profilbilde (med mulighet for å laste opp sitt eget), koble til Twitter- og Facebookkonti, bytte passord etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer