Nytt Sony Ericsson design

Mobiltelefonen T100 får et helt nytt, minimalistisk og trendy design. Den nye billigtelefonen lanseres i Europa på nyåret.

Klikk på bildet for stor utgave
Klikk på bildet for stor utgave Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sony Ericssons nye satsning i ungdomssegmentet, T100, ble vist første gang tidligere denne uken. Dette er en telefon som er myntet på massemarkedet, og med lav pris håper selskapet at telefonen skal bli en ungdoms-hit.

I følge en pressemelding fra Sony Ericsson gir den nye telefonen et innblikk i selskapets nye design-strategi, med minimalisme og enkelhet i sentrum.

Liten og lett

Telefonen er svært liten og lett (99 x 43,5 x 17,7 mm, 75 gram), men har alle funksjoner man kan forvente i denne klassen, inkludert støtte for EMS og WAP. Den har et innebygd multimediagalleri som innehholder 30 bilder, 15 animasjoner og 10 lyder som kan sendes. En egen bildebehandler finnes også på telefonen, som gjør det mulig å lage/redigere egne bilder.

Batterilevetiden er det heller ikke noe å si på, skal vi tro pressemeldingen, 4,5 timer samtaletid og opptil 8 dager standby.

T100 vil bli tilgjengelig i tre farger, Icy Blue, Gentle Gold og Fresh White.

Telefonen lanseres allerede i Q4 2002 i Asia, Midtøsten, Africa og Latin-Amerika, mens Europa og USA står for tur i Q1 2003.

(Kilde: Sony-Ericsson)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer