Nyttig tilbehør til mobilen

Hva kjøper du egentlig til den mobilfrelste?

MYE Å VELGE I: Det er ganske mye ekstrautstyr du får kjøpt til mobilen i dag. Her er noen av våre anbefalinger. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
MYE Å VELGE I: Det er ganske mye ekstrautstyr du får kjøpt til mobilen i dag. Her er noen av våre anbefalinger. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Smartmobilen får stadig flere bruksområder, og vi bruker den bare mer og mer. Noen av oss bruker den så mye at vi går med nødladere i hver eneste lomme.

Det finnes en haug med forskjellig tilbehør til mobilen enten du ønsker å beskytte den, få mer strøm, få bedre lyd, ta bedre bilder og så videre.

Her er ti* forslag til ekstrautstyr du kan kjøpe til den mobilfrelste i julegave.

LES FLERE FORSLAG: Harde pakker du trygt kan legge under treet

Bruk beskyttelse*

Noen skifter deksel på mobilen like ofte som de skifter truse. Neida, forhåpentligvis ikke, men mobildeksler har blitt stor industri, og er ikke bare et produkt som brukes for å beskytte en kostbar mobil. Det har også blitt et moteprodukt. De finnes i alle slags mulige former og farger, alt fra de helt enkle, minimalistiske til prangende og skrullete.

Det er ikke bare i elektronikkbutikker du får kjøpt mobildeksler. Klesbutikker, som Hennes & Mauritz, selger det også. Mange kjøper også fra nettbutikker som Ebay, Etsy , Case-Mate og Society6.

Kvaliteten varierer, men det er som regel slik at de beste dekslene koster litt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer