Disney+

Øker prisen

Forvent mye nytt innhold i februar, sammen med en prisøkning.

DISNEY+: Den populære tjenesten får mye nytt innhold i år, noe som blant annet innebærer en prisøkning. Foto: Disney
DISNEY+: Den populære tjenesten får mye nytt innhold i år, noe som blant annet innebærer en prisøkning. Foto: Disney Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Disney+ har på kort tid blitt en real utfordrer til Netflix og rundet nærmere 90 millioner abonnenter på ett år. Tjenesten er også blant de rimeligere og koster i skrivende stund 69 kroner i måneden eller 690 kroner hvis du går for et årsabonnement.

Men i februar blir det dyrere.

Øker prisen

23. februar utvides Disney+ med en ny fane, Star, som vil inneholde en rekke TV-serier og filmer fra studioer som 20th Century Fox, ABC og FX.

Det inkluderer deriblant den kommende serien «Big Sky», samt «Lost», «24» og «Family Guy», skriver Serienytt, som også melder at innhold som «Alien», «Die Hard» og «Grey’s Anatomy» blir en del av tjenesten.

Samtidig som Star blir tilgjengelig på Disney+, økes også abonnementsprisen. Det avslørte Disney i desember da de kunne avsløre at den nye prisen blir 89 kroner for et månedsabonnement og 890 kroner for årsabonnement, en økning på henholdsvis 20 og 200 kroner.

Fra før består Disney+ av fanene Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic.

2021 blir også et interessant år sett med norske strømmeøyne. Både HBO Max og Paramount+, som en egen tjeneste, blir lansert her til lands i løpet av året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.