OnePlus Two lansert

Nå med fingeravtrykksensor og optisk bildestabilisering.

FLERE BAKSIDER: Som med forgjengeren kan man bytte ut bakdekselet på OnePlus Two til en rekke varianter. Foto: ONEPLUS
FLERE BAKSIDER: Som med forgjengeren kan man bytte ut bakdekselet på OnePlus Two til en rekke varianter. Foto: ONEPLUS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et drøyt år siden hadde ingen hørt om mobilprodusenten OnePlus. Etter bare fem måneders eksistens lanserte selskapet sin første telefon, OnePlus One, til stor begeistring fra teknologipressen.

Prisen var nemlig oppsiktsvekkende lav, på tross av spesifikasjoner som kunne matche de gjeveste telefonene på markedet på den tiden. Oppgraderingen fra 16GB til 64GB interminne kostet for eksempel bare 50 dollar ekstra, noe Apple tar 200 dollar for.

Selskapet var flinke med markedsføringen i forkant, og for å få kjøpe telefonen måtte du ha en invitasjon.

Det må du også for å kjøpe oppfølgeren, OnePlus Two.

Toppspesifisert

OnePlus Two fortsetter med en 5,5 tommer skjerm med full HD-oppløsning, det samme som forgjengeren kan skilte med. Telefonen har dog blitt litt tykkere og måler nå 9,85mm over midjen, mot 8,9mm hos eneren.

Dette er en av få telefoner på markedet som blir tilgjengelig med 4GB arbeidsminne (RAM), og prosessoren er en Snapdragon 810 som er klokket noe ned (1,8GHz), og som derfor ikke skal ha de samme varmeproblemene som vi opplevde da vi testet Sony Xperia Z3+.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer