Note 9-video lekket

Oops, Samsung!

Selskapet lekket selv nyheten på sine nettsider.

LEKKET: En video av den nye Samsung Galaxy Note 9 ble lekket denne uken. Telefonen skal lanseres først 9.august.Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ny video av det som skal være Samsungs kommende toppmodell, Galaxy Note 9, har lekket på nettet.

Telefonen er selskapets kommende toppmodell, som skal lanseres offisielt den 9. august i Brooklyn, New York. Dinside vil være til stede på lanseringen, og gi vårt førsteinntrykk av den store nyheten.

Lå ute i flere timer

Lekkasjen skjedde på Samsungs egne nettsider, og ble først oppdaget av Evan Blass, kjent for å avsløre nye telefoner, som la lenke til nettsida ut på Twitter.

Til tross for lekkasjen, lot Samsung siden ligge ute i flere timer før de tok den ned. Dette har fått flere til å mistenke at lekkasjen var et bevisst grep fra Samsung sin side, det er nemlig ikke første gangen en nyhet har blitt lekket fra selskapet.

Hva er nytt?

Ifølge videoen ser det ut til at Note 9 kommer i en utgave med 512 GB lagringsplass, med mulighet for utvidelse via minnekort. Den skal også ha større batterikapasitet enn tidligere modeller.

I tillegg skal S-pennen, som ligger gjemt i telefonen når den ikke er i bruk, denne gangen være farget i en skarp gul farge, i alle fall på enkelte av modellene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer