Opera Next kommer snart

Hva er det Opera har funnet på nå?

Opera Next kommer snart
Publisert
Sist oppdatert

Opera er hemmelighetsfulle om dagen. For ikke lenge siden var det Opera Unite som ble teaset noen dager før lansering, og nå er det Opera Next som står for tur.

Lite vet vi om hva Opera har i ermet, men at det handler om mobile nettlesere er hevet over en hver tvil, ettersom overskriften er The next generation in mobile browsing.

Fra før er Opera Mobile og Opera Mini blant de mest brukte nettleserene på mobiltelefoner, og Opera Mobile er blitt funnet så god at flere mobiltelefonprodusenter har valgt å forhåndsinstallere den på enkelte modeller.

Puslespill

Den kryptiske siden fra Opera inneholder et puslespill, der én og en brikke tilsynelatende avdukes hver dag. I dag er bildet likt det som ligger i toppen av artikkelen, og ser du til høyre, er det liten tvil om at dette er en nettleser skreddersydd for smarttelefoner med store skjermer, der kanten på telefonen ser ut til å være en iPhone.

Hva Opera har i ermet blir spennende å se, men det vil ikke være helt på jordet å anta en referanse til neste generasjons mobilsurfing fort kan handle om en nettleser med Augmented Reality.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer