Oppdatering fra Apple

iOS 4.3 er her. Det betyr nye funksjoner til iPhonen, iPaden og iPod Touchen din.

RASKERE NETTLESER: Dette er én av de nye funksjonene i iOS 4.3, som i kveld ble sluppet for iPad, nyere iPhone-modeller, og nyere iPod Touch.
RASKERE NETTLESER: Dette er én av de nye funksjonene i iOS 4.3, som i kveld ble sluppet for iPad, nyere iPhone-modeller, og nyere iPod Touch. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uka presenterte Apple og Steve Jobs iPad 2, men de benyttet også anledningen til å fortelle at iPad 1, iPhone 3GS, iPhone 4 og de siste utgavene av iPod Touch ville få en etterlengtet oppdatering "den 11. mars", altså førstkommende fredag.

Noen har tydeligvis tatt sett feil på kalenderen, for i dag, to dager for tidlig, ble iOS 4.3 sluppet ut i det fri.

Her er nyhetene

Dette er rett og slett en systemoppdatering for en rekke av Apples mobile enheter, som gir ny funksjonalitet og angivelig også bedre stabilitet.

Noen av forbedringene du finner i versjon 4.3 er:

Bedre AirPlay-funsjonalitet (de som har tilgang til nyeste Apple TV kan blant annet sende video direkte til enheten) raskere nettleser (Safari) iTunes hjemmedeling (en smart, enkel måte å streame musikk fra iTunes installert på en Mac eller PC til alle enheter som har iOS 4.3 installert) valgfri funksjonalitet for sidesvitsjen på iPad (nå kan en velge om svitsjen skal skru av volumet på enheten, eller om den skal låse skjermen i landskaps- eller portrettmodus) bruke 3G-forbindelsen som en såkalt Wlan-hotspot (gjør om iPhone til en slags 3G-ruter, der 3G-forbindelsen deles ut via Wlan til Macer, PCer eller andre mobile enheter)..

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer