- Oppgradering gjør iPhone ubrukelig

Mange klager på at iOS4 gjør iPhone 3G ekstremt treg, men det kan være lys i tunnelen.

Det er først og fremst eiere av den aldrende iPhone 3G som opplever problemer etter oppgradering til iOS4. Foto: Apple
Det er først og fremst eiere av den aldrende iPhone 3G som opplever problemer etter oppgradering til iOS4. Foto: Apple Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apple har mått tåle mye motbør den siste tiden, først og fremst grunne de mye omtalte antenneproblemene på den nye iPhone 4, men nå viser det seg at de virkelig store klagene strømmer på fra annet hold. Det gjelder iOS4, Apples nyeste versjon av operativsystemet som benyttes på iPhone og iPod Touch.

Når du kobler din iPhone 3G eller 3GS til iTunes, blir du oppfordret til å laste ned og installere iOS4. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan det være smart å la være, spesielt dersom du har den to år gamle iPhone 3G. Rapportene strømmer nemlig på om telefoner som har blitt så trege etter oppgraderingen at de nesten har blitt ubrukelige. Dessuten skal mange ha opplevd at batterilevetiden har blitt dramatisk dårligere etter oppgraderingen.

Les også: Mobilprodusentene er sinte på Apple

- Jobber med saken

Ifølge The Wall Stree Journal jobber Apple nå med en fiks på problemet, og skal vi tro nettstedet The Next Web er det lys i tunnelen. De har nemlig testet en betaversjon av neste større oppgradering, iOS 4.1, på en godt brukt iPhone 3G. Og de foreløpige rapportene viser at telefonen er blitt langt mer responsiv, teksting, nettsurfing og oppstart av programmer går mye raskere, ifølge nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer