Huawei P20 Pro blir raskere

Opptil 60 prosent raskere grafikk og 30 prosent mindre strømbruk

Huaweis toppmodell blir enda bedre.

BLIR ENDA BEDRE: Huaweis toppmodell, P20 Pro, og flere andre telefoner fra Huawei/Honor får nå den nye GPU Turbo-oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen
BLIR ENDA BEDRE: Huaweis toppmodell, P20 Pro, og flere andre telefoner fra Huawei/Honor får nå den nye GPU Turbo-oppdateringen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Ikke bare har Huawei snekret sammen en særdeles god telefon i sin toppmodell, P20 Pro. Nå har selskapet sendt ut en oppdatering av programvaren på telefonen, som gjør den enda bedre enn før.

Opptil 60 prosent raskere på grafikk

Den såkalte «GPU Turbo»-oppdateringen blir rullet ut også til norske brukere i disse dager, og Huawei hevder at grafikkytelsen skal bli inntil 60 prosent bedre enn før.

Samtidig skal telefonen også bruke mindre strøm, der besparelsen skal ligge på rundt 30 prosent. Det er ganske imponerende tall å oppnå med en programvareoppdatering, spør du oss.

Opptil 60 prosent raskere grafikk og 30 prosent mindre strømbruk

Egen spill-app

Med i oppdateringen følger en «Game Suite»-app, litt à la den Samsung tilbyr på sine telefoner. Det kan se ut til at ytelsesforbedringene gjelder spill du starter opp fra denne appen.

Spill (og andre apper) kan legges til i gamesuite-appen og vil da få «forbedret ytelse ved spilling», som det heter seg i bunnen av skjermbildet.

I tillegg kan du velge å ikke bli forstyrret mens du spiller (ingen varslinger) og forhindre at du kommer borti taster på utsida av skjermen, som hjem-knappen eller tilbake-/programbytteknappen på enkelte modeller. Taster på utsida av skjermen må trykkes på tre ganger for å bli aktivert om du slår på denne funksjonen.

Selv har vi testet en runde på PUBG Mobile, og selv om det skal sies at vi ikke har spilt det veldig mye fra før, er vi ganske overbevist om at spillet flyter vesentlig bedre enn det gjorde før oppdateringen.

Flere telefoner får oppdateringen

PS! Om du ikke har fått oppdateringen ennå, kan du sjekke manuelt ved å gå til innstillinger, system, systemoppdatering.

GPU Turbo-oppdateringen blir også å finne på flere telefoner fra Huawei:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer