Orden på dingsene med Cocoon Grid-It

Mobilladeren, ørepluggene og annet tilbehør trenger ikke ligge løst i sekken.

Å ha denne i sekken eller veska i stedet for alt løst, løser mange (i-lands)problemer. Foto: Kirsti Østvang
Å ha denne i sekken eller veska i stedet for alt løst, løser mange (i-lands)problemer. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mobilen, nettbrettet og annet elektronisk utstyr fører med seg en del ekstrautstyr, som det gjerne er praktisk å kunne ha med seg når man skal ut og farte.

Men det blir fort mye å holde styr på i sekken eller veska når man har to-tre ladekabler, strømadaptere, ørepropper eller andre hodetelefoner, kortleser, minnepinner og så videre. "Vent litt jeg skal bare finne..." funker svært dårlig.

Selv løste jeg nylig dette problemet med et genialt produkt fra Cocoon kalt Grid-It Organizer. Og det kalles ikke for "The Ultimate Organizer" uten grunn.

CableDrop holder kablene på plass

Mappe med stropper

Grit-It-mappene kommer i både liten og stor. Ja, og mellomstor, da.
Grit-It-mappene kommer i både liten og stor. Ja, og mellomstor, da. Vis mer


Grid-It kommer i en rekke forskjellige varianter, men de er alle sammen basert på samme prinsipp. Det er en en slags bæremappe som har en haug med forskjellige stropper som går på kryss og tvers og over og under hverandre.

Så er det din oppgave å plassere dingsene dine på en så smart måte som mulig mellom alle stroppene. Jo større mappe, jo mer får du plass til, naturlig nok.

Stroppene har gummitråder sydd inn i seg, slik at ting ikke skal skli så lett ut. Noen av stroppene er løsere/slappere enn andre, så det gjelder å putte tingene riktig slik at du er helt sikker på at det sitter trygt fast.

Grid-It-mappene kommer både med og uten omslag, både i neopren og aliminium/gummi, og i forskjellige farger som svart, grått og rødt. Min Grid-iIt Wrap-variant har kanskje et noe kjedelig utseende (se bildet øverst i artikkelen), men akkurat i dette tilfellet synes jeg ikke det gjør så mye. Veska mi er ikke så rotete som den var før.

Les også: iPhone- og iPad-tilbehørets mekka

Ikke kjøp fra produsenten

Prisen på Grit-It-mappene ligger på 9,99 dollar, rundt 58 kroner for den aller minste, til 59,99 dollar, rundt 345 kroner, for den største. Å kjøpe fra produsentens nettbutikk lønner seg imidlertid ikke, da frakten er ganske dyr, over det dobbelte (!) av prisen for selve produktet.

Jeg gikk imidlertid på Ebay i stedet, og endte opp med å betale kun 29 dollar, kun 2 dollar over pris, frakt inkludert, og slapp til og med tollavgifter.

Bruker du noe lignende til ditt tilbehør? Tips oss gjerne om alternativer i kommentarfeltet nedenfor!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer