Organiser bildene med Photology

iPhone har aldri vært flink å holde orden på bildene dine. Det blir den nå.

BEDRE ARKIV: Photology gjør deler av bildehverdagen på iPhone og iOS enklere, men det er fortsatt visse ting som forblir tungvint.
BEDRE ARKIV: Photology gjør deler av bildehverdagen på iPhone og iOS enklere, men det er fortsatt visse ting som forblir tungvint. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Apples operativsystem for iPhone, iPad og iPod Touch nærmer seg sin femte store utgivelse, er det én ting som stort sett ikke er unnet særlig oppmerksomhet fra datagigantens side: Bilder-appen.

Her havner som kjent alle bildene og videoene du tar med iPhone-kameraet, i tillegg til at du naturligvis også kan arkivere bilder fra andre kilder samme sted.

Treg første gang

Bilder-appen er derimot svært enkel, mange vil si for enkel. Du kan slette bilder, dele bilder og vise video, men det er stort sett alt. Forrige uke ble den norske appen med det alt annet enn norske navnet Photology sluppet i App Store, og den gjør bildearkivering og -deling ganske mye enklere.

Appen bruker relativt lang tid på å starte opp første gangen, sannsynligvis for å indeksere bildene og videoene du allerede har liggende på mobilen. Det hevdes prosessen tar mellom "5 og 20 sekunder", avhengig av hvor stort biblioteket ditt er. Min iPhone har nærmere tusen bilder og videoer, og oppstarten lå nærmere det siste tallet enn det første.

Denne prosessen gjentas heldigvis bare når appen har blitt helt avsluttet, eller etter at mobilen har vært skrudd av - alle andre ganger vil den, som alle gode iOS-apper, huske tilstanden den var i da du forlot den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer