OSL-app også for Android

Ut å fly? I så fall er denne appen en svært kjekk kompanjong.

Endelig er også Oslo Lufthavn-appen tilgjengelig for Android.
Endelig er også Oslo Lufthavn-appen tilgjengelig for Android. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer testet vi Oslo Lufthavn-appen for iPhone, og flere av kommentarene under artikkelen gikk på at det var synd at appen ikke fantes på Android også.

Nå er dagen kommet.

Oslo Lufthavn ble lansert i Android Market på onsdag, og den er tilsynelatende prikk lik iPhone-versjonen. Det betyr med andre ord at vi er like begeistret for Android-utgaven av Oslo Lufthavn-appen.

Les også: Nettsidene for deg som skal reise

Alt på ett sted

For å ta en kjapp oppsummering, gir denne appen deg mulighet til å se alle avganger og ankomster; derunder også gate-numre, forsinkelser etc. Du får også beskjed om hvor lenge du må påberegne å vente i sikkerhetskontrollen, i tillegg til at et webkamera gir deg en viss anelse av hvor travelt det er på Oslo Lufthavn.

Videre kan du angi en bussholdeplass for å få opp rutetidene for flybussen, togstasjon for en foreslått togreise (inkl togbytte), og Android-applikasjonen har i tillegg informasjon om bilutleie, telefonnumre til ulike taxiselskaper etc.

Du får også informasjon om flyplassen generelt – restauranter, kiosker, parkeringsmuligheter, spesielle tilbud i taxfree etc.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer