Overføring av kontakter, kalender, bilder og musikk fra iPhone til Android

Hvis du har lyst til å bytte fra iPhone til Android, bør du selvsagt sørge for å få med deg så mye av innholdet du kan også. Her er oppskriften.

Å overføre kontaktene er enklere enn du tror, bare følg oppskriften.
Å overføre kontaktene er enklere enn du tror, bare følg oppskriften. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om du ikke har like mange venner som Petter Stordalen, er det masete å måtte legge inn alle kontaktene dine manuelt. Heldigvis finnes det snarveier.

Før du setter i gang bør du sitte foran PC-en din med begge enhetene, og så er det bare å følge malen trinn for trinn. Lykke til.

Overføring av kontakter

1. trinn: Gmail-kontoHvis du ikke har en Gmail-konto må du opprette en. Dette kan du gjøre direkte på Android-enheten din, eller på en hvilken som helst PC eller Mac via denne nettadressen.

Hvis du allerede har en Gmail-konto er det bare å logge inn på kontoen din via Android-enheten din.

Selv brukte vi vår Samsung Galaxy Tab, og la inn Gmail-opplysningene direkte i mailklienten, men du kan også søke på Android-enheten etter Google-appen og følge oppskriften der. Her ser du begge alternativene:

2. trinn: Start iTunes på datamaskinen Så kobler du iPhonen til datamaskinen via USB-kabelen. Trykk så på iPhonens navn i iTunes (menyen til venstre). Når iPhonen din vises i iTunes skal du velge info-fanen, fane nummer to i midten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer