TEST: Microsoft Surface EarBuds

Overlegen komfort

Men hva skal man si om designet? Vær også med og test mikrofonen sammen med oss.

SURFACE EARBUDS: Litt utradisjonelt på Microsofts ørepropper, men de er til gjengjeld svært behagelige. Foto: Bjørn Eirik Loftås
SURFACE EARBUDS: Litt utradisjonelt på Microsofts ørepropper, men de er til gjengjeld svært behagelige. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert: La til avsnitt om mikrofonen.

Siden 2012 har Surface-serien til Microsoft gått fra å være nettbrett til 2-i-1-PC-er, bærbare PC-er, digre tavla-PC-er, alt-i-ett-maskiner og senere utvidet med tilbehør som datamus og trådløse hodetelefoner.

Nå har IT-giganten også sine egne trådløse ørepropper, kalt Surface EarBuds, som skal konkurrere mot alternativer fra Apple, Jabra, Samsung og Sennheiser, for å nevne noen.

Microsoft gjør det ved å skille seg ut på minst én måte.

Litt spesielle

Ja, hvor skal vi begynne? Det er ingen tvil om at Microsoft gikk for en uortodoks utforming for EarBuds, som har fått en prislapp på 2400 kroner veiledende, men her er det faktisk snakk om funksjon over form.

Øreproppene er blitt sammenliknet med mye rart siden den første avdukingen i 2019, blant annet har parabolantenne og «pop sockets» vært gjengangere.

Undertegnede har i løpet av testinga også fått noen kommentarer fra venner og bekjente, men de store, hvite sirklene er ikke bare for å fange oppmerksomhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer