TEST: Fitbit Charge 4

Overlegent aktivitetsarmbånd

Fitbits bestselger får endelig innebygd GPS.

IMPONERER: Med innebygd GPS er Fitbit Charge 4 det mest avanserte aktivitetsarmbåndet på markedet. Video: Fitbit. Foto: Kirsti Østvang / Dinside Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skal du ha et aktivitetsarmbånd, er det få - om noen - som er bedre enn Fitbit nyeste Charge 4.

Med innebygd GPS kan vi endelig ta det med ut på løpetur uten å ha med mobilen. Med fem dager batteritid og fullastet med sensorer for å måle skritt, puls og søvn, føles det som det ultimate aktivitetsarmbåndet.

Med en pris på cirka 1700 kroner er Fitbit Charge 4 imidlertid i den dyrere enden av skalaen hva gjelder aktivitetsarmbånd. Forgjengeren Charge 3 koster eksempelvis 990 kroner for den vanlige utgaven.

Til sammenligning koster for eksempel Polar A370 omlag 1400 kroner, men denne kommer riktignok uten innebygd GPS.

Kjent stil

Fitbit Charge 4 ser mer eller mindre identisk ut som forgjengeren. Det er et pent og lett aktivitetsarmbånd som vi synes er behagelig å ha på seg både dag og natt. Vi merker i grunn ikke at vi har det på, og det er jo en god ting.

Vår testmodell var i fargen «rosewood», en slags burgunderlilla, med plastarmbånd. Den kommer også i en svart utgave med plastarmbånd samt en spesialutgave med et vevet armbånd i tillegg til det vanlige i plast.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer