På tur i verdensrommet med Internett

Endelig - med Internett kan du oppnå kontakt med mange typer skapninger på kloden vår. Men er det noen andre vesener som bruker Internett også? Sånne små, grønne fra Mars, for eksempel?

På tur i verdensrommet med Internett
Publisert

Kanskje er det best at du som er interessert i alt det spennende som finnes i verdensrommet holder et godt øye med aktivitetene på nettstedene som omhandler nettopp romfart og verdensrommet. En vet jo aldri hvem som kan lure seg inn her og der. Kanskje en hacker fra Pluto?

For deg som er interessert i verdensrommet og romfart, er det mye spennende å få med seg på Internett. Disse nettstedene tar deg med ut i verdensrommet gjennom fargerike skildringer, blandet med fakta og informasjon om planeter, galakser, romfartsekspedisjoner og mer:

Verdensrommet kaller

På nettstedet til australsk TV (Australian Broadcasting Corporation), finner du side etter side med stoff om verdensrommet og romfart.

Prøv deg på siden deres som heter Meet the Neighbours, hvor du kan se planetene i Melkeveien. Har du lydkort, høyttaler og laster ned "Real Player" (for eksempel fra "Meet the Neighbours"), kan du høre fortellinger (på engelsk) om myter og fakta om hver av planetene. Teksten står også på skjermen, så dette er en morsom måte å forbedre engelsken din! (Du kan jo fortelle de voksne at denne "surfingen" på Internett faktisk kan hjelpe deg med skolearbeidet :)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer