Palm IIIc og IIIe: et enklere liv

OMTALE: Vi har sett på to håndholdte modeller fra Palm: IIIc, toppmodellen med fargeskjerm, samt gjennomsiktige IIIe, modellen som er tiltenkt den yngre brukergruppen. Vårt førsteinntrykk er positivt, men enkelte småting kunne uansett vært gjort bedre.

Publisert

Det var med spenning vi nylig mottok Palms første PDA (personlig digitale assistent) med fargeskjerm, IIIc, og lillebroren IIIe, i klar plast for tiltenkt appell for et yngre publikum. Øker fargeskjermen brukervennligheten like mye som man skulle tro? Og hvordan fungerer disse Palm-modellene i generell bruk?

Vi har benyttet oss av disse to modellene i noen dager, og her er våre førsteinntrykk. Utover våren vil vi også komme tilbake med en strukturert test av flere PDAer fra det norske markedet.

De første stegene

Modellene ble levert i hver sin eske på størrelse med en liten skoeske. I tillegg til PDAen, fulgte det med en CD med PC-programvaren Palm Desktop Software, instruksjonsbok (grundig, men nesten avskrekkende tykk), enkel oppstartsveiledning og annen informasjon samt dokkstasjon for synkronisering mot PC (og batteriopplading for IIIc) med tilhørende ledninger.

Selv om instruksjonsboken nok ser skremmende tykk ut for noen, anbefaler vi absolutt at du leser i denne hver gang du vil forsøke deg på en, for deg, ukjent funksjon. Grunnen til at vi gir deg dette rådet, kan du lese om 8978">her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer