Palm og OS X = sant

I romjulen lanserte Palm ny programvare som endelig støtter Apples siste operativsystem. Det er hyggelig nyhet for mange Mac-brukere.

Palm og OS X = sant
Publisert
Sist oppdatert

Hittil har det vært vanskelig å synkronisere Palms operativsystem og maskiner som kjører Mac OS X. Den forrige versjonen av Palm Desktop Software fungerte nemlig kun med Mac OS 9, som tross alt er et aldrende operativsystem. Dette problemet er nå altså løst.

Desktop Software 4.0 for OS X er foreløpig i betaversjon, men kan likevel fritt lastes ned av alle interesserte. Rett etter at programmet ble lagt ut i romjulen, hadde faktisk Palms servere store problemer med å håndtere trafikken – noe som beviser at interessen for programmet er stor.

Bedre støtte

Palms synkroniseringprogram er tilrettelagt for å utnytte funksjonene og det nye grensesnittet til OS X. Blant nyhetene er bedre kompatibilitet og forbedret synkronisering med raskere og mer stabil overføring av data. Programvaren har også bedre sikkerhet og bedre muligheter for deling av data.

Du kan laste ned programvaren fra denne adressen (krever gratis registrering).

Apple oppdaterer også

Det er ikke bare andre selskaper som utvider sin støtte for OS X, Mac-utviklerne ligger heller ikke på latsiden. Nylig ble en oppdatering til operativsystemet sluppet, som støtter flere ”gadgets” enn før. Dette inkluderer diverse enheter med USB og FireWire-tilkobling, spesielt digitale kameraer, samt kortlesere og andre enheter som bruker PC Card-standarden. En ny versjon av AirPort, det trådløse formatet til Apple, er også inkludert, samt drivere for infrarøde modemer for PowerBook-bærbare maskiner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer