Palm satser horisontalt

Under strenge sikkerhetstiltak lanserte Palm på onsdag to nye PDAer. Den nye Tungsten T3 er noe av de stiligste vi har sett på denne fronten på lenge!

Publisert
Sist oppdatert

Pressekonferansen til Palm fant plass i den amerikanske ambassaden i Stockholm, av alle steder. Dette innebar at journalistene måtte vente i pøsende regn for sikkerhetsklarering - men ventetiden var verdt det. En av Palms nye modeller er nemlig det mest interessante som har skjedd på PDA-markedet i det siste.

Tungsten i bredformat

Tungsten T ligner utvendig på de tidligere Tungsten-modellene - og bare det er et kompliment, da Palm har i det siste bevist at de kan stilig design. Men den viktigste nyheten er at skjermen har to moduser - en vertikal og en horisontal. Du kan bruke enheten på vanlig måte, og operativsystemet ser ikke spesielt forskjellig ut fra de tidligere modellene. Men ved å trykke på en knapp, snur skjermbildet seg og du kan jobbe i en slags widescreen-modus. Dette betyr at mange applikasjoner som kalender eller e-post blir enklere å bruke. Landskapmodusen egner seg også ypperlig til filmklippavspilling.

Selve skjermen er også av super kvalitet, og har en oppløsning på 320x480 piksler.

Tungsten T3 har fått en annen, meget praktisk funksjon. Nemlig en statusbar, som viser om Bluetooth er på, klokkeslett, lar deg bytte skjermmodus eller søke etter filer. Akkurat det vi savnet på Palm-maskiner, med andre ord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer