Palm Tungsten C

Med innebygd støtte for WLAN, topp spesifikasjoner og fantastisk skjerm, bør denne PDAen fra Palm bli et klart valg for krevende brukere.

Publisert

Palm har fått mye skryt for de håndholdte PCene de har sluppet den siste tiden. Tungsten T, som kom i fjor høst, var en spennende nyhet, med nyskapende design, flott skjerm og god funksjonalitet. Den ble etterfulgt av Tungsten W, som støttet GSM/GPRS og hadde innebygd tastatur, og nå Tungsten C, den kraftigste hittil.

Utseendemessig ligner C-modellen på Tungsten W, og har et fullt Qwerty-tastatur plassert under skjermen. Det tradisjonelle Graffiti-området, som brukes til å skrive inn tekst, er borte, men du kan fremdeles skrive med Graffiti på selve skjermen, om du ikke ønsker å bruke tastaturet.

Helt nederst finner du de vanlige Palm-snarveiene, altså taster som tar deg til applikasjoner som kalender, adressebok, e-post og nettleser. I midten befinner seg en femveis navigasjonsknapp. Selve tastaturet har naturligvis små taster, men det går likevel fint å skrive meldinger og notater. Tastaturet dekker alle bokstavene, og ved hjelp av flere funksjonstaster får du også tilgang til internasjonale tegn (inkludert norske), og symboler. Det hele fungerer kjapt og praktisk.

Full av teknologi

Tungsten C er definitivt den mest avanserte håndholdte Palm har noensinne laget. De viktigste spesifikasjonene er som følger: 400 MHz Intel XScale prosessor, 64 MB RAM, herlig 320x320 skjerm, SD-kort støtte, Palm 5.2.1-operativsystem og selvsagt innebygd Wi-Fi antenne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer