Palm Tungsten E

Tungsten E ble lansert for to uker siden sammen med toppmodellen T3. Den er rett og slett en mer begrenset versjon av denne, og fungerer bra til sitt formål.

Publisert

Det første vi legger merke til med Tungsten E er det stilige utseendet, som passer mer til en dyrere businessmodell, enn en rimelig PDA. Nå er ikke Tungsten E den billigste på markedet, men den kombinerer likevel hyggelig pris og gode muligheter.

Utseendemessig ligner den altså på de mer proffe Tungsten T-modellene, med unntak av mulighetene til å skyve enheten fra hverandre. Tungsten E er mer tradisjonell, med funksjonstaster nederst, graffiti-område for innføring av tekst, og en 320x320-skjerm. Helt øverst finner vi uttak for hodetelefoner og plass til SD-kort, og på undersiden kobler vi til strømmen og USB-kabelen. Ingen dokkestasjon, altså.

Skjermen er av den samme typen som Palm har brukt i alle sine nylige modeller – med støtte for 65.000 farger og kraftig lysstyrke, er den fremdeles noe av det beste som er å få på PDA-markedet, med eksepsjonell skarphet og fargegjengivelse.

Basisfunksjoner

Tungsten E bruker Palm OS 5.2-operativsystem, og kan altså utføre alle de grunnleggende funksjoner plattformen har muligheter til. Det nye operativsystemet inkluderer de samme forbedringene som Tungsten T3 fikk – forbedret kalenderprogram, med Agenda View som viser alle viktige avtaler, fargekoding og bedre oversikt over hendelser. Videre er synkroniseringen mer avansert, og adresseboken har plass til flere telefonnumre, e-post-adresser og andre kontaktdetaljer.Operativsystemet inkluderer også en forbedret utgave av Graffiti-programvaren, som er mer intuitivt enn før. Det er imidlertid ingen virtuelt Graffiti-område med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer