Palm viser nye håndholdte

Palm følger opp Tungsten-suksessen med to nye håndholdte modeller, både for de proffe brukerne og for de mindre krevende.

Palm viser nye håndholdte
Publisert
Sist oppdatert

De to hittil tilgjengelige Tungsten-modellene er meget fine PDAer, som kombinerer innovative funksjoner med stilig utseende. Palm bygger videre på ideen, og lanserer nå en tredje modell i Tungsten-serien. Denne har fått navnet Tungsten C, og er den mest avanserte hittil fra produsenten.

Grunnideen bak Tungsten C er tilgang til trådløst nett. PDAen har innebygd 802.11b-støtte for nettverkskommunikasjon, noe som gir brukeren nett-tilgang på flyplasser, hoteller eller på jobben.

Utover dette er Tungsten C også den kraftigste maskinen fra Palm hittil. Den har en Intel Xscale-prosessor som kjører på 400 MHz, og internminnet er på hele 64 MB. Disse spesifikasjonene gjør det mulig å håndtere flere programmer, og lagre mer data enn før.

Batteriet skal for øvrig gjøre det mulig å være koblet til nett en hel dag – eller en uke med vanlig bruk.

Når det gjelder programvare, kjører Tungsten C 5.2.1-operativsystemet fra Palm. Den skal ha full støtte for håndtering av Word-, Excel- og PowerPoint-filer, i tillegg til nettleser, e-post-klient, bildeprogram og den nye versjonen av inntastingprogrammet – Graffiti 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer