Palm Zire 71

Er Palms Tungsten for proff og dyr for deg? Det kan hende at den nye Zire 71 er den ideelle håndholdte, men gode funksjoner og høy gadget-faktor.

Publisert

Den første Zire-modellen, som ble lansert i 2002, var en av de aller enkleste og rimeligste PDAene fra Palm. Zire 71 derimot, er ingen billig-håndholdt, men plasserer seg elegant i mellomsegmentet. Den viser seg å være en svært imponerende PDA med masse funksjonalitet til en god pris.

Ved første øyekast er det ikke spesielt mye nytt med denne modellen, den ser faktisk ut som en hvilken som helst lomme-PC. Den er blåfarget, med Graffiti-område nedenfor skjermen som brukes til å skrive inn tekst, fire snarveisknapper og en femveis styrespak. På toppen av enheten finner vi plass til SD-kort og infrarød port.

Men Zire 71 er langt mer enn en standard PDA. Først og fremst kommer maskinen med et innebygd digitalt kamera, som til tross for sin begrensede oppløsning tar overraskende bra bilder. Kameraet er skjult for omverdenen, og for å bruke det må du skyve PDAens underside ut. Da dukker linsen opp, sammen med en utløserknapp. Displayet brukes som søker.

En annen nyhet er den ekstremt gode skjermen. Vi skrøt av displayet på Tungsten C, og kvaliteten på Zire 71 er like høy. Skjermen har en oppløsning på 320x320 piksler, viser 65.000 farger, og er meget skarp og behagelig å se på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer