PalmOne med ny lett-PDA

NYHET: En av de mest populære billig-PDAene den siste tiden får nå en etterlengtet oppgradering. Nå er Tungsten E2 offisielt annonsert, og her er detaljene!

PalmOne med ny lett-PDA
Publisert
Sist oppdatert

I følge PalmOne er forgjengeren, Tungsten E, en av verdens mest solgte lommedatamaskiner, og har hittil solgt i over to millioner eksemplarer. Den nye modellen, Tungsten E2, inneholder naturligvis en rekke forbedringer og virker til å være en attraktiv, liten PDA.

Blant nyhetene er større flashminne på 32 MB. Flashminnet sørger for at dataene forblir lagret på enheten selv om batteriet er utladet, og for øvrig er også batterilevetiden blitt forbedret.

Tungsten E2 har også en bedre og mer lyssterk skjerm med oppløsning på 320x320 piksler, og Palm lover skarpere og bedre visning av bilder og videoklipp.

Neste nyhet er innebygd støtte for Bluetooth, som selvsagt gjør det enklere å koble maskinen med andre enheter.

Det er også støtte for SD-minnekort, som lar deg for eksempel spille av MP3-filer eller overføre bilder rett fra et kamera. Du kan også lese og behandle Office-dokumenter og PDF-filer.

Tungsten E2 har en prosessor med klokkehastighet på 200 MHz, som sørger for rask og effektiv databehandling. Maskinen skal snart være tilgjengelig i butikkene, og prisen kommer til å ligge på 2.195 kroner inkludert mva.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer