PalmOne Treo 650

Palm vender tilbake til mobilverdenen med en betydelig oppgradert versjon av sin Treo-hybrid. Klarer denne modellen å hevde seg mot de mer etablerte smarttelefonene?

Publisert
Sist oppdatert

Treo-telefonene fra Palm (og tidligere Handsspring) har eksistert en stund, men har ikke hatt noen ekstremt store salgsstall i Norge. Den ferskeste utgaven, Treo 650, er imidlertid langt mer attraktiv for de profesjonelle brukerne enn tidligere, og har gått gjennom en rekke forbedringer. Og er nå blitt en veldig kompetent proffmodell...

Utseendemessig ser Treo 650 noe uvanlig ut, med en ganske så stor skjerm og fullt QWERTY-tastatur klemt sammen i et relativt lite område. Skjermen har for øvrig samme størrelse som forgjengeren, Treo 600, men har likevel betydelig bedre oppløsning: 320x320 piksler.

Det er ingen tvil om at det er en ganske stor enhet vi har med å gjøre her, og den passer ikke til enhver lomme. En vekt på 174 gram er ikke akkurat lite heller. Men som sagt, det hele er tilgitt når vi tenker på at det er både plass til en ganske stor, trykksensitiv skjerm og fullt tastatur på forsiden av telefonen.

Treo 650 er altså en profftelefon som bruker Palm-operativsystem, kjent fra blant annet Tungsten-PDAene. Operativsystemet er versjon 5.4. Den gir deg full PDA-funksjonalitet med muligheter for å installere programmer fra det store biblioteket til Palm, og er samtidig en fullt utstyrt firebånds mobil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer