Panasonic-mobil med fargeskjerm og kamera

Panasonic er ikke noen nykommer på mobilmarkedet, og nå lanserer de to nye, spennende produkter.

Panasonic-mobil med fargeskjerm og kamera
Publisert
Sist oppdatert

Panasonics mobiltelefoner har tradisjonelt vært stilmessig rent designet og hatt gode funksjoner, men klarte aldri å nå de store salgstallene. Vi ser likevel at med de nye modellene vil Panasonic gjerne bli mer konkurransedyktig, og det er selvsagt noe vi ønsker velkommen.

To nye modeller ble altså lansert av Panasonic på CeBit, GD 67 og GD 87. Minstemannen, GD 67, er tydeligvis rettet mot mindre krevende brukere, og har ikke støtte for mange viktige funksjoner. Likevel – den har fargeskjerm (den viser 256 farger, like mye som Ericsson T68), og støtte for nedlastbare logoer og ringetoner. Ringetonene er polyfoniske i likhet med tidligere modeller fra Panasonic. GD 75 støtter også EMS-meldinger. Selve formen på telefonen kan sammenlignes med en annen Panasonic-modell, GD 75, med noen mindre justeringer. Vi har dessverre ikke noen pris på denne telefonen, men hvis den er rimelig kan den bli en solid konkurrent til kjente telefoner i T68/7210-klassen.

Supertelefon?

Den mest interessante av de nye telefonene er GD 87, som ser ut til å være en sann toppklasse-telefon. For det første har nykommeren en fargeskjerm som støtter hele 65.000 farger, noe som ingen andre mobiltelefoner har foreløpig. Her snakker vi altså om bildekvalitet lik PocketPC-PDAer. Telefonen har flip-form, og det er et display på utsiden som viser tid og hvem som ringer. Der finner vi også et digitalt kamera, noe som også vil dukke opp i nye produkter fra Sony Ericsson og Nokia. Dette betyr at telefonen også støtter den nye MMS-standarden for multimedia-meldinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer