TEST: Huawei Watch GT 2

Parkerer de fleste på batteritid

Fortsatt et godt kjøp til prisen, men ikke veldig mye nytt siden forgjengeren.

ALT PÅ EN SKJERM: Huawei Watch GT 2 har et par dusin urskiver å velge mellom. Med varianten over får du det meste av informasjon på ett skjermbilde. Foto: Pål Joakim Pollen
ALT PÅ EN SKJERM: Huawei Watch GT 2 har et par dusin urskiver å velge mellom. Med varianten over får du det meste av informasjon på ett skjermbilde. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

I januar i år stiftet vi bekjentskap med Huawei Watch GT - en slags hybrid mellom smartklokke og aktivitetsarmbånd som vi likte godt, særlig på grunn av den solide batteritiden.

Nå er oppfølgeren her i form av Huawei Watch GT 2, og fortsatt snakker vi om ei klokke med meget god batteritid og god treningsfunksjonalitet til en relativt hyggelig prislapp - 2.500 kroner ved lansering for å være nøyaktig, og da altså samme prispunkt som sin forgjenger.

Ikke så stor forskjell

Kontra den forrige Watch GT-modellen er det ikke fryktelig mye nytt å spore i den nye utgaven.

Skjermstørrelsen og -oppløsningen er den samme, men Huawei har slanket selve urkassa med 0,6 mm, som knapt er merkbart, og klokka har blitt fem gram lettere (41 vs 46 gram).

Watch GT 2 har nå fått det Huawei kaller «3D glass», som i praksis betyr at skjermglasset nå går i flukt med ringen rundt. Det ser lekrere ut i våre øyne, selv om det selvsagt gjør at glasset er mer utsatt for riper og den slags enn når det er «rammet inn».

To sensorer er nye på denne utgaven og finnes ikke på forgjengeren: en geomagnetisk sensor (til kompass) og en lufttrykksensor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer