TEST: OnePlus 7 Pro

Parkerer til og med iPhone på flyt

Aldri har vi sett så høy opplevd ytelse på en telefon.

STRÅLENDE YTELSE: OnePlus 7 Pro har en opplevd ytelse vi aldri har sett maken til. Foto: Pål Joakim Pollen
STRÅLENDE YTELSE: OnePlus 7 Pro har en opplevd ytelse vi aldri har sett maken til. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Oppdatert juli 2019: Etter en oppdatering har kameraet på OnePlus 7 Pro blitt vesentlig bedre. Du kan se noen eksempler i dette Google Foto-albumet med både HDR-bilder, nattmodus og portrettfunksjon.

Det gjør at vi også endrer karakteren fra 5 til 6. OnePlus 7 Pro er dermed ett av de aller beste kjøpene du kan gjøre blant toppmodellene, til en spesielt fordelaktig pris kontra konkurrentene.

Det var ikke før i fjor at OnePlus begynte sitt offisielle salg i Norge, der modellen OnePlus 6 var førstemann ut. I høst kom en oppgradering i form av OnePlus 6T, og i dag lanserte selskapet nettopp sin nye toppmodell: OnePlus 7 Pro.

Den har vi hatt ei ukes tid allerede, og gud bevares – penere flyt når du bruker telefonen skal du se lenge etter. Her overgår OnePlus til og med Apple med animasjoner og skrolling som nesten går uvirkelig glatt for seg.

90 Hz skjerm

Det beror på flere ting, men kanskje viktigst er at skjermen på OnePlus 7 Pro har en oppfriskningsrate på 90 Hz, altså 90 bilder per sekund, i motsetning til 60 Hz som er vanlig på de fleste telefoner. Det skal sies at Razer Phone (som ikke er i offisielt salg i Norge) har 120 Hz, så slipper du å arrestere oss på det i kommentarfeltet.

SVÆRT GOD: AMOLED-skjermen på OnePlus 7 Pro byr på svært god bildekvalitet, og strekker seg praktisk talt ut i alle kanter av telefonen – uten busslomme. Foto: Pål Joakim Pollen
SVÆRT GOD: AMOLED-skjermen på OnePlus 7 Pro byr på svært god bildekvalitet, og strekker seg praktisk talt ut i alle kanter av telefonen – uten busslomme. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

OnePlus har også jobbet mye med programvaren på telefonen, for den må også holde tritt for å levere et helt flytende bilde. Og om du skroller Facebook-feeden din, drar fingeren opp fra bunnen for å bytte app eller hva det måtte være går det så flytende at vi nesten gruer oss til å hoppe tilbake til en 60 Hz-telefon. Akkurat det med flytende animasjoner er en av ti ting Android-brukere misunner iPhone-brukere mest.

En liten irritasjon vi har hatt under testingen, er at den automatiske justeringen av lysstyrken på skjermen ikke alltid er så god. Alt for ofte tennes skjermen med minimal lysstyrke i det vi fisker den ut av lomma, slik at vi blir nødt til å slå den av og på igjen for i det hele tatt å se noe, men den slags kan nok fikses med en programvareoppdatering.

Ellers måler skjermen 6,67 tommer over diagonalen og er av AMOLED-typen. Den er også særdeles god, med høy oppløsning (3120x1440), gode farger, dypt sortnivå og meget god innsynsvinkel. Av Displaymate har den fått karakteren A+, den høyeste av alle. Den er dessuten HDR10+-kompatibel.

BUET KANT: OnePlus har gått for noe avrundede skjermkanter, men buen er mindre bratt enn den du finner hos de fleste konkurrentene. Foto: Pål Joakim Pollen
BUET KANT: OnePlus har gått for noe avrundede skjermkanter, men buen er mindre bratt enn den du finner hos de fleste konkurrentene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Denne gangen har også OnePlus valgt å gå for skjermkanter som er avrundet, om enn noe mindre brå avrunding enn det Samsung har i sine S-modeller – omtrent på par med Huawei Mate 9 Pro, vil vi påstå.

Og som du ser av bildene er rammene også svært tynne – i alle retninger.

Skjult frontkamera

Her finner du ingen busslomme på toppen som huser frontkameraet. Det er nemlig en popup-variant som spretter opp ved behov, for eksempel i det du starter Snapchat-appen, vil identifisere deg med ansiktet når du låser opp telefonen eller bytter til frontkameraet i kameraappen.

SKJULT: Bak denne luka sitter frontkameraet, som skyves opp ved behov. Foto: Pål Joakim Pollen
SKJULT: Bak denne luka sitter frontkameraet, som skyves opp ved behov. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Kameraet bruker 0,65 sekunder på akkurat den biten, men det oppleves raskt nok. Om du mister telefonen mens kameraet står ute, sørger sensorer for å trekke det enda hurtigere inn igjen. Da vi fikk telefonen demonstrert, fikk vi høre at kameraet kunne ha kommet enda raskere ut, men at det ville ha støyet mer. OnePlus mente at de hadde funnet et godt kompromiss.

Mekanismen som skyver kameraet ut og inn skal være testet 300.000 ganger, som tilsier 150 selfier hver dag i over fem år.

SKYVES OPP: Når du bytter til frontkameraet, starter Snapchat eller hva det måtte være, stiger frontkameraet opp fra resten av telefonen. Foto: Pål Joakim Pollen
SKYVES OPP: Når du bytter til frontkameraet, starter Snapchat eller hva det måtte være, stiger frontkameraet opp fra resten av telefonen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Ei ser du en fingeravtrykksleser på OnePlus 7 Pro, for den er skjult bak skjermglasset, som hos flere av konkurrentene.

Men den er kraftig forbedret fra forgjengeren – objektivet som ligger bak glasset er utvidet i diameter og med ei ekstra linse, som har gjort at gjennomsnittlig opplåsningstid har blitt redusert fra 0,6 til 0,24 sekunder.

I SKJERMEN: Som mange andre toppmodeller i 2019 har også OnePlus fingeravtrykksleser bak glasset, og det er den kjappeste varianten vi har prøvd til nå. Foto: Pål Joakim Pollen
I SKJERMEN: Som mange andre toppmodeller i 2019 har også OnePlus fingeravtrykksleser bak glasset, og det er den kjappeste varianten vi har prøvd til nå. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Og det betyr at OnePlus' variant er vesentlig kjappere enn alle konkurrentene vi har prøvd til nå, og den første telefonen vi har til test der dette ikke lenger føles som et offer kontra de med fysiske lesere.

Her ser du hvor kjapt både fingeravtrykksleseren og ansiktsgenkjenningen fungerer:

Egen skyvebryter

En ting man svært sjelden ser på Android-telefoner er en fysisk skyvebryter slik iPhone har hatt siden den første modellen, altså den som regulerer om telefonen bare vibrerer eller gir lyd fra seg.

OnePlus har denne på alle sine modeller, 7 Pro inkludert. Den har tre nivåer, slik at du selv kan regulere mellom lyder, vibrering eller helt tyst. I innstillingene kan du konfigurere enda litt mer spesifikt hvilke innstillinger som skal gjelde i hver modus.

EGEN BRYTER: Skyvebryteren, som du kan skimte lengst til høyre på kanten, lar deg enkelt bytte mellom helt lydløs, lydløs med vibrering eller alle lyder aktivert. Foto: Pål Joakim Pollen
EGEN BRYTER: Skyvebryteren, som du kan skimte lengst til høyre på kanten, lar deg enkelt bytte mellom helt lydløs, lydløs med vibrering eller alle lyder aktivert. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Vibrasjonsmotoren er også av samme type som den Apple leverer – med såkalt «haptisk» feedback, der du får litt følelsen av å trykke ned en fysisk knapp når du låser opp med fingeravtrykksleseren.

Telefonen kommer i tre fargekombinasjoner – en sort, en mandelfarget (en skoldet mandel, altså) og en blå utgave, som er vår testmodell. Den ser meget lekker ut, spør du oss, fordi baksiden har en matt finish (gjelder kun den blå), selv om den fortsatt er av glass. OnePlus bruker for øvrig Gorilla Glass 5 på denne modellen.

Verdt å merke seg er at ikke alle maskinvarekonfigurasjoner er tilgjengelig i kombinasjon med alle fargene, der den rimeligste varianten, med 6 GB og 128 GB lagringsplass, kun er tilgjengelig i sort. Den blå utgaven er den gjeveste – vår testmodell har hele 12 GB RAM og 256 GB lagringsplass.

Under ser du prisene på de ulike variantene, som er meget aggressive kontra konkurrentene – blant annet snakker vi nesten halv pris av iPhone Xs Max.

Konfigurasjon Farge Pris Lansering
6GB RAM, 128GB lagringMirror Graykr 7 19921.mai
8GB RAM, 256GB lagringMirror Graykr 7 49921.mai
8GB RAM, 256GB lagringAlmondkr 7 499Juni
8GB RAM, 256GB lagringNebula Bluekr 7 49921.mai
12GB RAM, 256GB lagringNebula Bluekr 8 29921.mai

Er den vanntett?

Vanntette telefoner bærer som regel en såkalt IP-sertifisering. IP står for «ingress protection» og sertifiseringen av to sifre – ett som indikerer tetningen mot støv og smuss og ett for det våte element. Eksempelvis er IP68 ganske vanlig å se på telefoner, som er den høyeste sertifiseringen. Du kan lese mer om de ulike nivåene på Wikipedia.

I spesifikasjonslisten for OnePlus finner vi ingen slik sertifisering, men i en video postet av selskapet hevder de at denne sertifiseringen koster penger (i størrelsesorden 30 dollar per enhet), og at det derfor ikke var en kostnad OnePlus ville ta. I den samme videoen slippes telefonen i ei bøtte med vann for å vise at joda, det tåler den.

OnePlus gir imidlertid ingen garanti mot vannskader, men det gjør heller ikke produsentene som har IP-sertifisering på produktene sine; det være seg Apple, Samsung eller Huawei, for eksempel.

Men at den bør tåle en regnskur eller et uheldig bad er med andre ord naturlig å anta.

DELIKAT: Baksiden er av glass, men med en matt finish (gjelder kun den blå utgaven). Som du ser har den også litt fargespill avhengig av hvordan lyset treffer den. Definitivt en av de peneste telefonene vi har sett! Foto: Pål Joakim Pollen
DELIKAT: Baksiden er av glass, men med en matt finish (gjelder kun den blå utgaven). Som du ser har den også litt fargespill avhengig av hvordan lyset treffer den. Definitivt en av de peneste telefonene vi har sett! Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Svært kraftig maskinvare

OnePlus har ikke spart på kruttet hva gjelder maskinvaren. Telefonen har årets gjeveste prosessor fra Qualcomm innabords (Snapdragon 855), og da kombinert med inntil 12 GB arbeidsminne (RAM) og 256 GB lagringsplass.

7 Pro er også én av svært få som kommer med UFS 3.0-lagring, med hastigheter opp til 2,9 gigabyte i sekundet; over dobbelt så raskt som forrige generasjon. Faktisk er OnePlus først ute her, siden Galaxy Fold har blitt utsatt inntil videre, som også var annonsert med samme type lagring.

Batteriet har kapasitet på 4.000 mAh og lades meget raskt med den medfølgende «Warp charge»-laderen, som leverer 30 watt. Vi startet på 5 prosent gjenstående batteri og da klokket vi inn på 44 prosent etter 17 minutter (bill.mrk. «glemte tiden»), 65 prosent etter 30 minutter, 84 prosent etter 45 minutter og 92 prosent etter en time.

Ikke like raskt som det Huawei leverer på Mate 20 Pro og P30 Pro (40W), men likefullt blant de aller raskeste. Som ekstrautstyr fås også en billader som lader med samme effekt. Trådløs lading er det dog ikke støtte for.

Og den opplevde ytelsen med 90 Hz-skjermen er altså den heftigste vi noen gang har bevitnet. For deg som er glad i ytelesmålinger, skal du få noen tall av oss her:

Det skal sies at vi opplever OnePlus' strømforbruk som relativt høyt sammenlignet med konkurrentene. Å kjøre skjermen på 90 Hz krever selvsagt mer strøm, og den såkalte «RAM booster»-funksjonen (aktivert som standard), som i bakgrunnen laster inn apper OnePlus tror du har tenkt til å starte basert på tidligere bruksmønster, gjør nok også sitt til at forbruket blir høyt. Det er altså prisen man betaler for å ha en telefon som responderer så til de grader kjapt.

Stort sett har vi lagt oss med rundt 20 prosent igjen på batteriet, men når vi sammenligner med notatene fra Huawei P30 Pro-testingen, lå vi her på rundt 45 prosent med tilsvarende bruk. I går kveld hadde jeg for eksempel 18 prosent igjen med 3t 45m aktiv skjermtid i løpet av dagen – for det meste relativt lett bruk.

OxygenOS

OnePlus' Android-grensesnitt kaller de for OxygenOS, og for deg som er over snittet Android-interessert, var dette i sin tid tuftet på Cyanogenmod-ROMen, som lenge var svært populær blant dem som rootet telefonene sine.

Vi liker godt OnePlus' grensesnitt – det er forholdsvis likt Googles rene opplevelse, men i innstillingsmenyen bor det et lass av ulike funksjoner som du selv kan velge å aktivere.

Parkerer til og med iPhone på flyt

Navigasjonen kan gjøres uten de tradisjonelle knappene for å utnytte hele skjermplassen, der vi får tilsvarende løsning som på iPhone X-modellene, men der et sveip opp fra bunnen på en av sidene fungerer som tilbakeknapp. Akkurat her synes vi Huaweis løsning, der du sveiper fra sidene, er bedre, noe som også blir standard i Android Q.

En ting vi også savner er en funksjon for å forminske skjermbildet til enhåndsbruk – det er noe de aller fleste konkurrentene byr på, men som vi ikke har klart å finne i den rikholdige menyen. Det samme gjelder muligheten for å slå av sprettoppvinduer fra varsler, noe vi til slutt måtte løse ved å koble telefonen til PC-en med USB-kabel og kjøre en ADB-kommando, men da blir brukerterskelen relativt høy.

FARGEVALG: Du kan velge mellom lyst eller mørkt tema, og hvilken «aksentfarge» som skal brukes i menyene. Her ser du at vi har valgt en rosa variant, mot en lysblå på det forrige bildet. Foto: Pål Joakim Pollen
FARGEVALG: Du kan velge mellom lyst eller mørkt tema, og hvilken «aksentfarge» som skal brukes i menyene. Her ser du at vi har valgt en rosa variant, mot en lysblå på det forrige bildet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Launcheren, altså appen som sørger for at du har en hjemskjerm, har støtte for ikonpakker lastet ned fra Google Play, så de du ser på våre bilder er noen vi har lastet ned (Thin icon pack). Her finner du også muligheten til å skjule enkelte apper (og blokkere varsler fra dem), tegne bokstaver på slukket skjerm for å hurtigstarte apper, trekke tre fingre ned for å ta skjermbilde og mer til.

Du kan også velge om du vil bruke mørk eller lys modus, samt «aksentfarge», altså typisk farge på overskrifter, snarveiene i varslingsfeltet og den slags. Dog er det ikke støtte for at dette følger solen eller aktiveres på gitte tidspunkter, slik Samsung byr på med sitt OneUI.

La oss for øvrig legge til at OnePlus er kjent for å oppdatere telefonene sine svært raskt – i fjor fikk selskapets telefoner Android Pie samme dag som Googles egne Pixel-telefoner.

Tre kameraer bak

Oppdatert juli 2019: Etter en programvareoppdatering ser bildene fra OnePlus 7 Pro vesentlig bedre ut enn de gjorde da vi testet telefonen i mai. Du kan se noen eksempler på før- og etterbilder i dette Google Foto-albumet. Teksten under er urørt siden publisering.

Så til kameraet. På baksiden finner du tre av dem – alle med ulik brennvidde. Hovedkameraet har en oppløsning på 48 megapiksler, men er som standard stilt inn på 12. Blenderåpningen er på f/1,6, sensorstørrelsen 1/2" (1,6µm pikselstørrelse ved 12 Mp) og objektivet er optisk stabilisert.

TRE KAMERA: OnePlus' tre kameraer har alle ulike brennvidder. Foto: Pål Joakim Pollen
TRE KAMERA: OnePlus' tre kameraer har alle ulike brennvidder. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Optisk stabilisert er også tele-objektivet, som har en brennvidde tilsvarende 78 mm. Her er oppløsningen 8 megapiksler (1 µm) og blenderåpningen på f/2,4.

Ultravidvinkelen har 16 megapiksler, f/2,2 og brennvidde tilsvarende 17 mm. Som standard er korrigering av fortegning aktivert i appen, og den anbefaler vi deg å la stå på, så slipper du at bildet krummer seg så veldig i kantene.

Appen opplever vi svært «ren», der du ikke blir presentert med så mange valg annet enn i pro-modusen, og der du enkelt sveiper til høyre og venstre for å bytte modus. Frontkameraet popper bare opp når du bytter til det.

Alle de ulike modiene bare er et sveip fra bunnen unna, inkludert kamerainnstillingene, som også lar deg velge hvilke modi du vil ha synlige som standard. Merk dog at de ikke er tilgjengelige uten at du har låst opp telefonen.

Jevnt over ser bildene bra ut, men det er spesielt to ting vi henger oss opp i med bildene fra OnePlus 7 pro.

Den første er at den automatiske HDR-funksjonen, som slår til i bilder med store kontraster, ofte leverer litt for mye av det gode, der bildene ser litt «kunstneriske» ut. Som under, der fargene blir lite korrekte, kontrasten i overkant høy og der det hele får en litt malt effekt om du studerer på nært hold.

Det ser prosessert ut, men dette er rett fra kameraet. Foto: Pål Joakim Pollen
Det ser prosessert ut, men dette er rett fra kameraet. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer

Den andre tingen er at portrettmodusen ikke er så imponerende. For det første skytes disse bildene med teleobjektivet (tilsvarende 78 mm brennvidde) slik at man må stå på god avstand, og selv om vi har slått av «beauty»-funksjonen blir ansikter så til de grader glattet ut allikevel. Særlig når folk har skjegg ser det svært lite detaljert ut. Her ser du et par eksempler der Berit nesten har mistet haka og Martins skjegg ser ganske smurt ut:

Parkerer til og med iPhone på flyt

Slik utglatting er typisk populært i det asiatiske hjemmemarkedet, men vi synes det er rart at det gjøres når vi tross alt har slått det av i kameraappen.

Verdt å nevne er at vi litt for ofte opplever at bildene blir uskarpe på grunn av bevegelse, der det burde ha vært rom for å bruke kortere lukkertid enn det OnePlus-automatikken velger.

Ellers har kameraet en såkalt «Nightscape»-modus, men den er neppe ment til håndholdt fotografering. Under gav vi det et forsøk, men som du ser er Huawei P30 Pro i en helt annen liga. Her må du med andre ord bruke stativ.

Vi har lagt ut et knippe bilder tatt med OnePlus 7 Pro i dette Google Foto-albumet.

På video leverer OnePlus meget god kvalitet, og kan også skyte med 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet. Kameraet har også relativt trinnløs zoom slik at det foregår ganske mykt i opptaket.

Konklusjon

T̶i̶l̶ ̶s̶y̶v̶e̶n̶d̶e̶ ̶o̶g̶ ̶s̶i̶s̶t̶ ̶h̶a̶r̶ ̶O̶n̶e̶P̶l̶u̶s̶ ̶7̶ ̶P̶r̶o̶ ̶é̶n̶ ̶a̶k̶i̶l̶l̶e̶s̶,̶ ̶o̶g̶ ̶d̶e̶t̶ ̶e̶r̶ ̶a̶t̶ ̶k̶a̶m̶e̶r̶a̶e̶t̶ ̶i̶k̶k̶e̶ ̶h̶e̶l̶t̶ ̶h̶o̶l̶d̶e̶r̶ ̶s̶a̶m̶m̶e̶ ̶h̶ø̶y̶e̶ ̶s̶t̶a̶n̶d̶a̶r̶d̶ ̶s̶o̶m̶ ̶r̶e̶s̶t̶e̶n̶ ̶a̶v̶ ̶t̶e̶l̶e̶f̶o̶n̶e̶n̶.̶ ̶H̶a̶d̶d̶e̶ ̶d̶e̶t̶ ̶v̶æ̶r̶t̶ ̶p̶å̶ ̶h̶ø̶y̶d̶e̶ ̶m̶e̶d̶ ̶d̶e̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶,̶ ̶h̶a̶d̶d̶e̶ ̶v̶i̶ ̶g̶l̶a̶t̶t̶ ̶g̶i̶t̶t̶ ̶t̶o̶p̶p̶k̶a̶r̶a̶k̶t̶e̶r̶ ̶o̶g̶ ̶k̶å̶r̶e̶t̶ ̶d̶e̶t̶t̶e̶ ̶t̶i̶l̶ ̶å̶r̶e̶t̶s̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶ ̶m̶o̶b̶i̶l̶k̶j̶ø̶p̶.̶ ̶

F̶o̶r̶ ̶a̶n̶n̶e̶t̶ ̶e̶n̶n̶ ̶k̶a̶m̶e̶r̶a̶e̶t̶ ̶s̶i̶t̶t̶e̶r̶ ̶v̶i̶ ̶i̶g̶j̶e̶n̶ ̶m̶e̶d̶ ̶e̶t̶ ̶s̶æ̶r̶d̶e̶l̶e̶s̶ ̶g̶o̶d̶t̶ ̶i̶n̶n̶t̶r̶y̶k̶k̶ ̶a̶v̶ ̶s̶e̶l̶s̶k̶a̶p̶e̶t̶s̶ ̶n̶y̶e̶ ̶t̶o̶p̶p̶m̶o̶d̶e̶l̶l̶.̶

Parkerer til og med iPhone på flyt

Oppdatert juli 2019: Etter oppdatering har kameraet på OnePlus 7 Pro blitt vesentlig bedre, og vi har derfor endret karakteren fra en femmer til en sekser.

OnePlus 7 Pro har en fremragende skjerm som går helt ut til kantene, takket være et skjult frontkamera som spretter opp ved behov. På opplevd ytelse er telefonen i særklasse den beste vi har brukt noengang, med 90 Hz oppfriskningsrate og ekstremt flytende animasjoner.

Det kommer dog ikke uten ulemper, og vår erfaring er at batteriet ikke er like utholdende som et par av konkurrentene, til tross for en relativt romslig størrelse. Heldigvis går det raskt å lade den opp igjen, med den medfølgende 30-wattsladeren.

Alt i alt en meget solid premium-telefon fra OnePlus - rett og slett en glimrende telefon, og med en meget aggressiv prislapp kontra konkurrentene. E̶t̶t̶e̶r̶ ̶l̶a̶a̶a̶n̶g̶ ̶d̶i̶s̶k̶u̶s̶j̶o̶n̶ ̶i̶ ̶r̶e̶d̶a̶k̶s̶j̶o̶n̶e̶n̶ ̶l̶a̶n̶d̶e̶r̶ ̶v̶i̶ ̶h̶e̶r̶ ̶p̶å̶ ̶e̶n̶ ̶k̶n̶a̶l̶l̶s̶t̶e̶r̶k̶ ̶f̶e̶m̶m̶e̶r̶ ̶p̶å̶ ̶t̶e̶r̶n̶i̶n̶g̶e̶n̶ ̶–̶ ̶e̶n̶e̶ ̶o̶g̶ ̶a̶l̶e̶n̶e̶ ̶f̶o̶r̶d̶i̶ ̶k̶a̶m̶e̶r̶a̶e̶t̶ ̶b̶u̶r̶d̶e̶ ̶h̶a̶ ̶v̶æ̶r̶t̶ ̶e̶t̶ ̶p̶a̶r̶ ̶k̶n̶e̶p̶p̶ ̶b̶e̶d̶r̶e̶,̶ ̶o̶g̶ ̶d̶e̶t̶ ̶e̶r̶ ̶n̶o̶e̶ ̶v̶i̶ ̶v̶e̶t̶ ̶a̶t̶ ̶d̶e̶ ̶a̶l̶l̶e̶r̶ ̶f̶l̶e̶s̶t̶e̶ ̶e̶r̶ ̶o̶p̶p̶t̶a̶t̶t̶e̶ ̶a̶v̶.̶

Testresultat

OnePlus 7 Pro

Vanvittig opplevd ytelse.

Ekstremt god ytelse, særdeles god skjerm med veldig lite ramme, meget godt kamera, meget rask lading (30W), den hurtigste bak-glasset-fingerleseren vi har prøvd, lavere priset enn konkurrentene

Høyt strømforbruk og bare middels batteritid, enkelte småfeil

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer