TEST: OnePlus 7 Pro

Parkerer til og med iPhone på flyt

Aldri har vi sett så høy opplevd ytelse på en telefon.

STRÅLENDE YTELSE: OnePlus 7 Pro har en opplevd ytelse vi aldri har sett maken til. Foto: Pål Joakim Pollen
STRÅLENDE YTELSE: OnePlus 7 Pro har en opplevd ytelse vi aldri har sett maken til. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Oppdatert juli 2019: Etter en oppdatering har kameraet på OnePlus 7 Pro blitt vesentlig bedre. Du kan se noen eksempler i dette Google Foto-albumet med både HDR-bilder, nattmodus og portrettfunksjon.

Det gjør at vi også endrer karakteren fra 5 til 6. OnePlus 7 Pro er dermed ett av de aller beste kjøpene du kan gjøre blant toppmodellene, til en spesielt fordelaktig pris kontra konkurrentene.

Det var ikke før i fjor at OnePlus begynte sitt offisielle salg i Norge, der modellen OnePlus 6 var førstemann ut. I høst kom en oppgradering i form av OnePlus 6T, og i dag lanserte selskapet nettopp sin nye toppmodell: OnePlus 7 Pro.

Den har vi hatt ei ukes tid allerede, og gud bevares – penere flyt når du bruker telefonen skal du se lenge etter. Her overgår OnePlus til og med Apple med animasjoner og skrolling som nesten går uvirkelig glatt for seg.

90 Hz skjerm

Det beror på flere ting, men kanskje viktigst er at skjermen på OnePlus 7 Pro har en oppfriskningsrate på 90 Hz, altså 90 bilder per sekund, i motsetning til 60 Hz som er vanlig på de fleste telefoner. Det skal sies at Razer Phone (som ikke er i offisielt salg i Norge) har 120 Hz, så slipper du å arrestere oss på det i kommentarfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer