PC i kredittkortformat

Xircom har presentert en ny håndholdt PC på størrelse med et kredittkort. Den lille saken hjelper deg blant annet med å holde rede på navn, adresser, telefonnumre, notater og møter.

PC i kredittkortformat
Publisert

REX 6000 MicroPDA (Personlig Digital Assistent) er storebroren til REX 5000, som var selskapets første PDA i kredittkortformat. REX 6000 har mer funksjonalitet, større minne, samt mulighet for oppgradering. Vi har tidligere testet og omtalt REX 5000 i denne artikkelen.

Fullverdig PDA

PDAen har 2 MB minne, og leveres med egen dockingstasjon. Ved hjelp av den kan den kommunisere med PCen din via en USB-port. I utgangspunktet kan den kun synkroniseres mot to programmer, MS Outlook og Intellisync Desktop. Sistnevnte er et eget program som følger med REX 6000. Xircom lover imidlertid at du etter hvert skal kunne laste ned oppdateringer som muliggjør synkronisering mot andre programmer. I tillegg tilbyr Xircom forskjellige applikasjoner til nedlasting, blant annet ordbøker på forskjellige språk.

REX 6000 opereres hovedsakelig ved hjelp av den trykkfølsomme skjermen, men har også fem andre knapper som fungerer som snarveier til forskjellige funksjoner. Batteriene (vanlige flate lithiumbatterier) har en levetid på inntil fire måneder, i følge produsenten.

Xircom tilbyr også en del tilleggsutstyr, som for eksempel beskyttelsesdeksler i forskjellige farger, lærvesker og porteføljedeksel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer