PC-Systemer lanserer nye Internettbaserte løsninger

PC-Systemer (PCS) lanserer nå flere nye moduler i sitt økonomisystem Rubicon. Det er nå mulig å ta i bruk Internett for handel, kommunikasjon og informasjon, fullstendig integrert med eksisterende programvare. Terskelen er lav, både økonomisk og praktisk, men dette er en stor satsning for videreutvikling av Rubicon som et fremtidsrettet og komplett system.

PC-Systemer lanserer nye Internettbaserte løsninger
Publisert

Økonomisystemer er kanskje ikke blant de mest spennende produktene, men det skal de heller ikke være. Derimot skal de være korrekte, brukervennlige og fleksible. Fleksibiliteten blir stadig viktigere, siden mye endrer seg i bedriftenes måte å drive på, både når det gjelder intern organisasjon og fordeling av oppgaver i de forskjellige ledd i en transaksjonskjede.

Netthandel er et emne som diskuteres flittig. Det har vært lagt mye vekt på sikkerheten ved betaling over nettet, men dette er jo et problem som bare gjelder handel hvor "den vanlige forbruker" er inne i bildet. Handel mellom forretningspartnere, "business-to-business" er en vel så viktig del av bildet, og her er jo ikke betalingsrutinene knyttet opp til salg og bestilling.

Rubicon Netthandel

PC-Systemer lanserer nå Rubicon Netthandel, som er et komplett handelssystem for Internett. Det integreres med eksisterende versjoner av Rubicon, og er i sin nåværende form først og fremst beregnet på handel mellom distributører/produsenter og forhandlere.

Løsningen forutsetter at bedriften allerede har en Internettløsning med den nødvendige infrastruktur, så er det bare å spesifisere hvilke varegrupper som skal legges ut for bestilling over nettet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer