PDAene blir billigere

Dell vil lansere to Pocket PC-baserte PDAer på årets Comdex-messe, til meget hyggelige priser.

(Bildet er konstruert)
(Bildet er konstruert) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dell, mest kjent for sine bærbare og stasjonære PCer, annonserte nylig at de vil samarbeide med Lexmark om utvikling av egne Dell-skrivere. Nå ønsker de også å entre PDA-markedet, i følge nyhetstjenesten News.com.

Nye aktører

Prisene på PDAer basert på Pocket PC-operativsystemet fra Microsoft, har så langt vært for dyre til å bli en suksess i massemarkedet.

I følge News.com har produsentene betydelig fortjeneste på hver PDA som selges. Nå er komponenter som LCD og minne blitt billigere, og flere nye aktører er i tillegg villige til å kutte kraftig i inntjeningen for å få fart på markedet. Nylig har både ViewSonic og Packard Bell annonsert at de vil være med på dette, sistnevnte vil allerede denne høsten lansere en PDA som vil koste under 4 000 kroner i butikkene her hjemme.

Under 2 000 kroner?

I følge lekkasjer fra Dell kan det tyde på at de to første PDAene fra selskapet vil få prislapper på $199 og $299. Det vil mest sannsynlig bety at den billigste modellen blir å finne her hjemme til under 2 000 kroner.

Hvis du fortsatt synes at det er for dyrt, bør du sjekke ut den nye PDAen fra Palm, Zire, som har fått en prislapp på 99 amerikanske dollar (ca 730 norske kroner). Denne kan du lese mer om her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer