Pebble Time – ett skritt fram, to tilbake

Smartklokka klarer ikke å slå sin egen forgjenger.

FARGER: Pebble Time har fargeskjerm, i motsetning til forgjerne Pebble og Pebble Steel.  Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
FARGER: Pebble Time har fargeskjerm, i motsetning til forgjerne Pebble og Pebble Steel. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klokker gir deg viktig informasjon ved et raskt blikk på håndleddet ditt. Smartklokker utvider informasjonen til hvem som forsøker å kontakte deg, værmeldinger og hvilken sang du hører i hodetelefonene dine.

Smartklokker er derfor en helt naturlig videreføring av klokkekonseptet, og har livets rett. Ferdig snakka.

Men de aller fleste smartklokker har en vital svakhet: De gir deg ikke denne informasjonen med et raskt blikk på håndleddet ditt.

De fleste har nemlig skjermer som først må skrus på, for eksempel ved en håndbevegelse. Skinner sola, er det vanskelig å se bildet. Og batteriet kan uansett være tomt lenge før sola går ned.

Pebble er et hederlig unntak, med sin «e-papir-skjerm» som alltid er lesbar og batteri som varer i mange dager. Blant annet derfor er Pebble Steel klokka vi selv går med hver eneste dag.

Nå har den fått sin arvtaker, i Pebble Time. Og spørsmålet er om det er på tide å bytte ut klokka vår.

LES OGSÅ: Pebble, Pebble Steel og Pebble Time forklart raskt og enkelt

Enda større kant

Pebble Time har blitt noe mindre, mykere i linjene og har fått seg en bøy så den er mer behagelig å ha på seg. Men kanten rundt skjermen, som er av metall som ser ut som plast, er fortsatt altfor stor. Faktisk større enn de gamle Pebble-modellene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer