Photoshop Camera lansert

Byr på en haug av spennende effekter og gjør det svært enkelt å «jukse» med bildene.

TRYLL, TRYLL: Nye Photoshop Camera lar deg bruke en rekke effekter på bildene dine, enten du vil ha portrettbilder med uskarp bakgrunn eller planeter på himmelen. Foto: Pål Joakim Pollen
TRYLL, TRYLL: Nye Photoshop Camera lar deg bruke en rekke effekter på bildene dine, enten du vil ha portrettbilder med uskarp bakgrunn eller planeter på himmelen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat manko på apper som lar deg gjøre fiksfakserier med bildene du tar, men det har ikke hindret Adobe å lansere den nye Photoshop Camera-appen denne uka.

Filter-o-rama

Adobe reklamerer med at Photoshop Camera bruker kunstig intelligens for å påføre filtre, og dem er det mange av. Her finner du filtre både for portrettbilder med uskarp bakgrunn, landskapsbilder med falsk himmel, egne filtre for matfotografering eller hva det måtte være.

Her er Adobes promovideo:

Dessuten kan du laste ned flere ved behov, ved å trykke på «Mer»-knappen helt til høyre i rekka med filtre på bunnen når du tar bilder. Adobe har dessuten alliert seg med enkelte kjendiser – blant annet Billie Eilish, som har egne filtre i Photoshop Camera.

Selskaper lover også at nye filtre vil bli tilført jevnlig, både fra kjendiser og Adobes egne kunstnere.

På nye og gamle bilder

Du kan påføre effekter både på bilder du tar med selve appen og bilder du har tatt fra før. Vi trodde først at du bare kunne bruke effektene på bilder tatt med kameraet, men det tok en stund før bildene fra telefonen dukket opp i album-visningen i Photoshop Camera.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer