8 kjekke Android-widgets

Piff opp Android-hjemskjermen med smarte widgets

Android-hjemskjermen kan bestå av mer enn app-ikoner.

MANGE KJEKKE MULIGHETER: Ved å legge til såkalte widgets, eller moduler, på Android-hjemskjermen, kan du berike den med mer enn app-ikoner. Foto: Pål Joakim Pollen
MANGE KJEKKE MULIGHETER: Ved å legge til såkalte widgets, eller moduler, på Android-hjemskjermen, kan du berike den med mer enn app-ikoner. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Helt siden sin spede barndom har Android støttet såkalte widgets, eller moduler som de heter på norsk.

Disse kan legges på hjemskjermen side om side med app-ikoner, og på de fleste telefoner ligger det et par der allerede når du starter opp for første gang, som et Google-søkefelt eller ei stor klokke med værinformasjon og lignende.

Men det finnes også en haug av moduler du kan laste ned fra Play butikk og legge på hjemskjermen. I denne artikkelen tar vi for oss noen av våre favoritter og som vi faktisk synes er nyttige, men har du noen egne, er du hjertelig velkommen til å dele dem i kommentarfeltet.

Er du usikker på hvordan du legger til moduler på hjemskjermen, finner du mer informasjon om det i bunnen av artikkelen.

Simple calendar widget

Simple calendar widget er rett og slett en minimalistisk kalender-modul som gir deg en liste over de neste avtalene du har lagt inn i kalenderen.

I oppsettet har du kontroll over farger og utforming, samt hvilke kalendere som skal vises i widgeten – med egne farger om du vil. Du kan også skrolle i widgeten for å se hendelser lenger frem i tid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer