Google-lansering:

Pixel endelig til Norge?

Google inviterer til produktlansering 6. oktober.

TOPPMODELLEN: Pixel 7 Pro lanseres 6. oktober – denne gangen sannsynligvis også i Norge. Foto: Google
TOPPMODELLEN: Pixel 7 Pro lanseres 6. oktober – denne gangen sannsynligvis også i Norge. Foto: Google Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. oktober skal Google ha en «Made by Google»-lansering der nye produkter blir presentert.

På utviklerkonferansen Google I/O i sommer ga selskapet en smakebit på produktene som snart var på vei, blant annet nye Pixel 7 og Pixel 7 Pro-telefoner.

Denne gangen har imidlertid lanseringen tatt en interessant vending: Også norske journalister er nemlig invitert til lanseringen denne gangen – på et pressearrangement i Oslo. Svenske Feber melder om at det samme skjer i Stockholm, og danske Mobilsiden om at også Google Danmark skal ha et tilsvarende arrangement.

Det bør bety at det endelig er duket for at Google skal selge sine Pixel-telefoner offisielt vårt hjørne av kloden også.

Oppdatert 22. september: Også Telia flagger nå Google-lanseringen på sine nettsider.

Ingen hemmelighet

Google kom ryktemakerne i forkjøpet tidligere i sommer ved selv å dele bilder av de kommende produktene, og de har allerede satt opp en egen nettside om produktene de kommer til å vise fram.

Mobiltelefonene Pixel 7 og Pixel 7 Pro er to av produktene. Det er flere ting som gjør dem interessante – Google har de seinere åra vært ganske frampå hva gjelder kameraene i sine mobiltelefoner, og det er dessuten telefoner som garantert får oppdatering til nye Android-versjoner først.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer