Playstation Vita: Verdens råeste håndholdte

Sony har laget en knallgod spillmaskin.

Playstation Vita: Verdens råeste håndholdte
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden publiserte vi en forhåndstitt av Sonys nye storsatsing innen håndholdt spilling og underholdning, Playstation Vita. Dette er etterfølgeren til PSP - Playstation Portable.

Les forhåndstitten her

Nå har kollega Thomas Marynowski i ITavisen kjørt en full test av konsollen, og han konkluderer meget begeistret:

Vita er en rå spillmaskin som greier ting ingen andre har prestert tidligere. Til tross for at den har masse ekstramuligheter, mange av dem artige, er det tydelig at Sony fokuserer på spill - og det er bra. Det finnes nok av enheter der ute som gjør alt, gi oss en håndholdt spillmaskin som gjør én ting skikkelig bra. Med alle disse kontrollmulighetene og all den kraften vil vi garantert få noen unike spillopplevelser fremover.

Vi skal la være å spekulere for mye i hvordan det håndholdte markedet vil utvikle seg. Det kan ta en annen gang, nå snakker vi om den faktiske maskinvaren vi har i hendene. Og den imponerer. Sony har igjen satt sammen en flott spillkonsoll.

Les hele testen hos ITavisen

PlayStation Vita lanseres den 22. februar, og koster rundt 2.400 kroner for versjonen uten 3G, og rundt 3.000 kroner for 3G-utgaven.

Her kan du se vår videogjennomgang av konsollen, fra forhåndstitten:

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer