Plex for Android

Streamer hele mediebiblioteket ditt rett til mobiltelefonen.

Med Plex installert på PC og telefon, kan du spille av videofiler direkte.
Med Plex installert på PC og telefon, kan du spille av videofiler direkte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For de som samler på film, bilder og musikk, er Plex en av godbitene når det gjelder programvare. Mediesenterløsningen er tilgjengelig både for PC og Mac og er basert på Xbox Media Center, som i sin tid ble laget for modifiserte utgaver av den første Xbox-konsollen. TV-produsenten LG leverer også sine nye TV-er med Plex innebygd.

Vi skrev om Plex den gangen det kun var tilgjengelig for Mac:Plex - et briljant mediesenter

Senere fikk det også en tilhørende iPhone/iPad-app som gjorde at du kunne streame innhold direkte til iOS-enheten, eller bruke enheten som fjernkontroll.

Nå er også Android-versjonen på plass, og det betyr at også Android-eiere kan streame musikk, bilder og video direkte fra hjemmemaskinen.

Enkelt oppsett

Vi har testet løsningen, og oppsettet foregår svært enkelt. Alt du trenger er å sørge for at Plex Media Server (en del av Plex-programvaren) kjører på PC-en hjemme. Deretter kjøper og laster du ned applikasjonen fra Android Market og starter den.

I løpet av sekunder er biblioteket oppdaget (forutsatt at enhetene er på samme trådløse nettverk), og dernest kan du bla i alle tilgjengelige filer. På Mac blir dessuten iPhoto og iTunes-biblioteket også tilgjengelig, derunder også hendelser og spillelister.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer