Pocket Tripod – kamerastativet du kan ha i lommeboka

Brettes ut og fungerer med nært sagt alle telefoner.

SMART STATIV: Pocket Tripod er et stativ til mobiltelefonen som får plass i lommeboka når det ikke er i bruk. Foto: Geometrical Inc. & Rambod Radmard
SMART STATIV: Pocket Tripod er et stativ til mobiltelefonen som får plass i lommeboka når det ikke er i bruk. Foto: Geometrical Inc. & Rambod Radmard Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2013 ble Pocket Tripod lansert som et Kickstarter-prosjekt, der over 2.000 Kickstarter-brukere backet prosjektet.

Den gangen var det snakk om et sammenbrettbart kamerastativ til iPhone.

Nå er skaperne i gang med en ny runde på Kickstarter. Denne gangen jobber de med en løsning som ikke bare er kompatibel med iPhone, men med praktisk talt alle smarttelefoner; både med og uten deksel.

LES OGSÅ: iPhone-deksel til 12 kroner

Passer i lommeboka

Når Pocket Tripod ikke er i bruk, brettes det sammen slik at det blir på størrelsen med et par-tre kredittkort. Dermed vil det få plass i de fleste lommebøker.

Når man så for bruk for det, for eksempel for å fange et bilde i dårlig belysning, om man vil lage en timelapse-video eller andre ting, bretter man det opp, og så har man et stativ som både kan brukes på høykant og på tvers.

Telefonen kan også roteres opp eller ned slik at man får riktig vinkel.

Under ser du promo-videoen:

Flere størrelser

Siden telefoner (og eventuelt deksler) varierer i tykkelse, finnes det ulike adaptere som brukes med Pocket Tripod; alle med ulik tykkelse. Det følger med ett slik i pakka om du backer prosjektet på Kickstarter, så her gjelder det å måle hvor tykk telefonen pluss eventuelt deksel er.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer