Pokémon Go for nybegynnere

Slik blir du raskt god i Pokémon Go.

FANG DEM ALLE: Totalt er det 151 ulike Pokémon-figurer å samle i Pokémon Go. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
FANG DEM ALLE: Totalt er det 151 ulike Pokémon-figurer å samle i Pokémon Go. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tjue år siden, altså i 1996, ble Pokémon skapt. Det første spillet var for Nintendo Game Boy, og senere har det både kommet flere spill, filmer og tegnefilmserier fra samme univers.

Nylig fikk Pokémon nok en oppsving – flere titalls millioner mennesker fra alle verdenshjørner har nå lagt sin elsk på Pokémon Go; et spill som krever at du faktisk går rundt i den virkelige verdenen også.

Historiene er flere om folk som har gått flere titalls kilometer i jakten på de små figurene, eller som har kjørt feil vei i jakten på figurer.

Se hvordan Pokémon Go funker i videoen under:

Så, jeg må bevege meg?

Ja, det må du! Å spille Pokémon go i godstolen har liten nytte – du får riktignok fanget den første Pokémon-figuren siden den dukker opp rett ved siden av deg uansett, men etter det er du nødt til å ta beina fatt og gå rundt i jakten på nye figurer.

Hvordan begynner jeg å spille Pokémon Go?

Så lenge du har en telefon med iOS eller Android, kan du laste ned appen fra henholdsvis App Store og Play Butikk. Appen er gratis, men har muligheter for å kjøpe ting i spillet for den som vil ta noen snarveier. Du kan imidlertid fint spille spillet uten å bruke en eneste krone.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer