Portalen - du bestemmer alt

Publisert

Portalen er først og fremst en nyhetstjeneste, og den henter nyheter fra Aftenposten, ITavisen, Nettavisen, Nettpuls, CNN, Dagbladet og DinSide.

Portalen har et ørlite lenkeregister som er organisert tematisk, og som dukker opp som tillegg til nyhetsoversiktene. Samtidig har du mulighet til å søke i et register over andre lenker og gamle nyheter. Portalen gir også rikelig med muligheter til å søke i eksterne registre og søkemotorer.

Portalen tilbyr ekstratjenester som huskeliste, kalkulator, sende SMS og guide til filmer på TV.

Portalen gir deg mulighet til middels omfattende profilering, hvor du raskt bytter ut nyhetskilder og lignende. Portalens profilering husker din maskin, men gir deg også mulighet til å registrere deg slik at du kan transportere innstillinger fra én maskin til en annen.

Portalen tar ca. 25 sekunder å laste ned på vanlig modem, og av dette er ca. 2 sekunder tom informasjon.

Telefonen sto ikke stille

Tor Magnus Kolflaath hos Portalen forteller til DinSide at de fikk de en storm av positive reaksjoner fra både brukere og folk i internettbransjen da de lanserte tjenesten for noen uker siden. Resultatet er at 2.000 personer hittil har satt opp sin egen Portalen-side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer