TEST: Huawei Watch GT2 Pro

Premium klokkeopplevelse fra kineserne

Meget godt valg for deg som verdsetter høy byggekvalitet og lang batteritid.

SLIK FUNGERER DEN: Se videoen for en kjapp demonstrasjon av navigering og funksjoner på klokka. Video: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Huawei opplever tøffe tider på mange plan - men det skyldes definitivt ikke at de lager dårlige produkter. Både mobiler, PC-er og klokker fra selskapet, har gang på gang fått god score i tester her på Dinside.

Watch GT-klokkeserien er intet unntak, og både GT, GT2 og GT2e har fått gode skussmål fra oss, ikke minst når det gjelder batteritid. Dette er klokker med et rikt utvalg av funksjoner som fokuserer rundt forskjellige aktiviteter.

Ny toppmodell

De siste ukene har vi stiftet nærmere bekjentskap med GT2 Pro, den nye toppmodellen i serien. Pro er premium-valget i serien, og byr på bedre byggekvalitet enn GT2, med blant annet kasse i titan, safirglass og keramisk bakside - og en ny og rask induksjonslader.

Den har også en ny og forbedret sensor for pulsmåling - og noen flere treningsfunksjoner, blant annet for golfere og skiløpere.

Siden du ikke kan installere apper, er det ikke en fullverdig smartklokke - men det er ikke sikkert du vil savne så mye likevel. Og da kan vi jo likeså godt gå rett på funksjonene, så får du et raskt overblikk over det viktigste:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer