Apple iOS 15

Problemer etter iPhone-oppdatering

Apple får hard kritikk etter at de har lansert iOS 15.

IPHONE: Her får du en veiledning for hvordan du oppdaterer iPhone. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tampen av september lanserte Apple den nye iPhone 13-serien og rullet ut iOS 15 til flere generasjoner med iPhoner, men kort tid senere ble det rapportert om feil i det ferske operativsystemet.

Blant annet opplevde brukere at de ikke fikk låst opp iPhone 13 med Apple Watch, mens andre fikk varsel om lagringsplassen på iPhonen var full uten at den var det.

– Forhastet og upålitelig

I helgen slapp Apple oppdateringen iOS 15.0.1 som skulle luke ut de nevnte problemene, men også rette en feil som rammet enkelte Fitness+-brukere.

Oppdateringen inneholder også flere andre feilrettinger, uten at Apple går i detalj på hva disse omhandler.

Dog spørs det om du bør oppdatere med det første. Nettstedet Forbes, som omtaler oppdateringen som «forhastet og upålitelig», skriver at flere av iOS 15-brukerne rapporterer om at feil som nevnte lagringsproblem ikke er blitt fikset, og enkelte langer ut mot Apple på Twitter.

Enkelte, som ikke var berørt av problemet, opplever at lagringsfeilen har dukket opp etter de har installert iOS 15.0.1.

Heller ikke problemet med Apple Watch og iPhone ser ut til å være løst for samtlige etter iOS 15.0.1:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer