Qtek 8010

Windows Mobile-plattformen skal nå et bredere spekter av brukere, og den nye Qtek-telefonen er mer brukervennlig og attraktiv enn tidligere. Men først og fremst er det en flott business-telefon.

Publisert
Sist oppdatert

Qtek er et populært merke blant de mer krevende brukerne, da deres telefoner bruker Windows som operativsystem, og følgelig gjør det svært enkelt å utveksle data mellom telefonen og en PC, installere tilleggsapplikasjoner, arbeide med e-post og organisere hverdagen.

Den nyeste modellen fra Qtek, 8010, skal også appellere til de brukerne som kanskje ikke er så fryktelig avanserte, men som likevel ønsker en telefon litt utenom det vanlige. Derfor har den blitt mindre og fått en mer attraktiv design, og den vanlige telefonfunksjonaliteten tilsvarer modeller fra mer utbredte merker som Sony Ericsson.

Størrelsesmessig er 8010 en absolutt godkjent telefon, noe lang, men fortsatt veldig håndterlig. Vekten er på 104 gram. Utseendet er ikke spesielt annerledes fra en hvilken som helst mobil, den er pen og gjennomført, men diskret.

Mer kraft

Tastaturet er noe endret fra de tidligere Qtek-modellene, først og fremst er joystick-løsningen annerledes. Telefonen har faktisk ingen joystick, men en slags avlang knapp du kan bevege opp og ned, samt trykke til høyre, venstre og inn. Denne løsningen fungerer faktisk svært godt, da responsen er perfekt. I tillegg er det to funksjonsknapper plassert ovenfor, én av disse tar deg tilbake til hovedmenyen, og den andre går tilbake til forrige meny. De øvrige talltastene er også gode og responsive, det er ingenting i veien med disse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer