Test av Polar Vantage V

Rå proffklokke med ett problem

Vi tester Vantage V, Polars første multisportklokke på flere år.

TOPPKLOKKE: Polar Vantage V er fullstappet med funksjoner og er morsom i bruk, men den er ikke helt uten mangler. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
TOPPKLOKKE: Polar Vantage V er fullstappet med funksjoner og er morsom i bruk, men den er ikke helt uten mangler. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vantage V ble lansert i fjor høst og er Polars første toppklokke på flere år. Den ble lansert sammen med den rimeligere Vantage M-modellen, som blant annet mangler berøringsskjerm, og en av de største nyhetene var måling av løpskraft, altså hvor mange watt du produserer, direkte på håndleddet. Det som den første klokken i verden.

Dette er del to i vår samletest av multisportklokker. I den første delen testet vi den rimelige, men ganske solide, (Xiaomi) Amazfit Stratos, og snart kan du også lese mer om Garmin Fenix 5S Plus og Suunto 9 Baro.

Design og komfort

Vi skrev først at det ikke er mulig å bytte reim på Vantage V, det stemmer ikke. Polar tilbyr flere forskjellige reimer.

Polar ser ut til å ha gjort et godt valg med å gå for en klokkereim som er litt glattere enn silikonreimene til Xiaomi og Suunto. Det gjør at klokken ikke klistrer seg fast til håndleddet når du blir litt svett under og etter trening.

Vantage V er klokken sammen med Fenix 5S Plus med minst skjerm av de fire modellene vi har testet. Den ser faktisk litt mindre ut enn Garmins fordi den har en relativt tykk ramme rundt, men det er noe man venner seg til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer