Rå telefoner fra Motorola

Mobilprodusenten Motorola har i det siste lansert flere stilige modeller. Det er riktignok ikke sikkert disse kommer til Norge, men det er lov å håpe! Her er detaljene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er to telefoner den amerikanske produsenten har fokusert på i det siste. Det er ikke offisielt bekreftet at noen av disse vil komme i våre butikker, men det er heller ikke utelukket.

Den første modellen heter RAZR V3, og er virkelig noe av det lekreste vi har sett på mobilfronten på veldig lenge. Telefonen er av kamskjell-format, og er kun 13,9 millimeter tynn. Meget slank, altså. Tastaturet har lekker design, og hele telefonen er utført i aluminium, noe som gir den et meget eksklusivt preg.

Dette er imidlertid ikke bare en motetelefon, for de tekniske spesifikasjonene er også imponerende. VGA-kamera med 4x digital zoom og videoopptak er det plass til, det samme gjelder Bluetooth og støtte for MP3-ringelyder.

Den utvendige skjermen viser 4096 farger og har oppløsning på 96x80 piksler, mens skjermen på innsiden viser 65.000 farger med 176x220-oppløsning.

Prisen er ukjent, men vi tviler på at denne mobilen, som oser av stil, vil havne blant de billigste.

Linux i anmarsj

Den andre nyheter er en proff telefon med Linux-operativsystem. Den heter A780, og er av den mer profesjonelle typen. Den har et lokk som dekker den store, trykkfølsomme skjermen. Når lokket er igjen, vises kun en liten del av skjermen, og du bruker da tastaturet til å betjene telefonen. I det du åpner lokket, får du tilgang til hele 240x320 piksler og full funksjonalitet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.