Radio over Internett med topp lyd!

Frem til nå har radio på Internett hatt dårlig kvalitet, bare litt bedre enn telefonlyd. Det er det slutt på nå! Med RealPlayer G2 og Rolling Stone Radio får du helt topp lyd - selv med et vanlig modem. Du tror det ikke før du hører det!

I tillegg til en glimrende interaktivitet og et lekkert grensesnitt, har Rolling Stone Radio god lyd, og det er jo det aller viktigste.
I tillegg til en glimrende interaktivitet og et lekkert grensesnitt, har Rolling Stone Radio god lyd, og det er jo det aller viktigste. Vis mer
Publisert

I forrige uke lanserte Real Networks den endelige versjonen av RealPlayer G2, som har en rekke forbedringer i forhold til forgjengeren RealPlayer 5. Med en rask forbindelse, kan du nå se TV på PCen din. Med en ikke fullt så rask forbindelse, kan du høre radio med topp kvalitet. Vi var skeptiske i utgangspunktet, men nå er vi overbevist. Dette er fremtidens formidling av underholdning.

Sjekk artikkelen Ny spennende RealPlayer for mer om hva som er nytt i RealPlayer G2

En glimrende radio

Det kjente musikkmagasinet Rolling Stone har utviklet en virtuell radio som utnytter de nye egenskapene i RealPlayer G2. Etter at du har installert RealPlayer G2, kan du laste ned radioen (se figur) med 12 forskjellige musikkanaler som sender musikk i hver sin kategori - døgnet rundt.

Det første du garantert vil bli imponert over er lydkvaliteten. Har du et par noenlunde OK høyttalere (sjekk høyttalertesten), er dette et fullgodt alternativ til din vanlige FM-radio. Forbedringen er først og fremst oppnådd ved å forbedre metodene som brukes for å komprimere lyden. Kvaliteten vil også variere avhengig av hvor mye trafikk det er på nettet. Hvis det er overføringsproblemer, vil RealPlayer automatisk redusere kvaliten opp og ned (gjerne midt i en låt).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer