iOS 14.2

Raser etter iPhone-oppdatering

Flere brukere klager over at mobilene tappes for strøm.

APPLE: iOS 14 er endelig her - dette er våre favoritter! Video: Kirsti Østvang. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer
Publisert

Flere kunder er mildt sagt lite imponert over Apples nyeste oppdatering til iOS 14, som ble sendt ut forrige måned.

På Apples offisielle utviklerforum og nettforumet Reddit flokker brukere til med klager over relativt dårlig batteritid etter å ha installert oppdateringen iOS 14.2.

Sluker strøm

– Jeg oppdaterte min iPhone 7 til iOS 14.2 og nå har jeg problemer med at batteriet tappes for strøm, og det tar så lang tid å lade og den blir varm under lading, skriver en av brukerne på Apples utviklerforum, og under er det flere som kaster seg på.

– Samme her. iPhone 11-bruker. Batterihelsa falt fra 100 til 97 prosent. Jeg forstår ikke hvorfor Apple gjør dette. Telefonen er ikke engang ett år gammel. Vi må få gratis batterierstatning hvis dette fortsetter, men jeg er sikker på at vi ikke får det, følger en opp.

Apple har tidligere tilbudt rimeligere batteribytte etter at selskapet bevisst gjorde iPhoner tregere uten å varsle kundene om det. I mars i år inngikk Apple et forlik på 500 millioner dollar etter et massesøksmål knyttet til dette.

Ifølge flere av brukerne som klager, opplever de at batteristatusen plutselig faller med 50 prosent og at nivået faller 5 prosentpoeng på få minutter ved normal bruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer