Raser etter oppdatering

Snapchat setter flere sinn i kok etter dette.

ENDRET VARSLINGER: Snapchat har begynt å ta i bruk en ny type varsling på iPhone - men ikke alle er fornøyde med endringen. Foto: Lionel Bonaventure / AFP / NTB
ENDRET VARSLINGER: Snapchat har begynt å ta i bruk en ny type varsling på iPhone - men ikke alle er fornøyde med endringen. Foto: Lionel Bonaventure / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snapchat har ikke helt truffet blink med flere av den siste tids endringer.

Stormen rundt lanseringen av snakkeroboten My AI har knapt rukket å legge seg, før de på nytt setter sinn i kok med en ny oppdatering av appen til iPhone.

Her har de nemlig automatisk skrudd på noe som kalles tidskritiske varslinger, til stor frustrasjon blant mange, melder den danske avisa BT.

Varsler deg selv når du sover

Tidskritiske varslinger på iPhone er en spesiell type varsling som har høyere prioritet enn vanlige varslinger, så du ikke skal gå glipp av de.

De vil vises på låseskjermen din i en time, selv om du har skrudd på «ikke forstyrr» eller en annen Fokus-modus som «Soving».

De tidskritiske varslingene ble introdusert med iOS 15. Ifølge Distractify er hver enkelt app er ansvarlig for å avgjøre hvilke varslinger som er tidskritiske og ikke.

Det er altså dette Snapchat nå har valgt å ta i bruk.

Ifølge BT kan imidlertid ikke iPhone-brukere velge hvilke varslinger de vil ha som tidskritiske. For eksempel blir alle meldinger fra personer på bestevenner-lista automatisk omdannet til en tidskritisk varsling, skriver den danske avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.