Raskere surfing med NetSonic

Freeware-programmet NetSonic ser faktisk ut til å gjøre akkurat det det påstår: Det gjør surfing raskere. Helt gratis, og meget nyttig.

Raskere surfing med NetSonic
Publisert

Teknologien som gjør det hele raskere er meget enkel: NetSonic har laget ”cache”-funksjonen raskere. Cache i nettleseren din er et bufferminne som lagrer sider du har besøkt innenfor en viss periode. Når du så kommer tilbake til en av de sidene, laster nettleseren siden fra minnet, istedenfor fra Internett, og du sparer tid.

NetSonic bruker en egenutviklet bufferhåndtering som er både lynkjapp og mer intelligent enn den som er innebygd i nettleseren. Lagrede sider spretter frem som om de lå lokalt på PCen, og fartsopplevelsen er merkbar.

Størrelsen på bufferen er satt til 30 MB, men kan reduseres til 10 MB, eller økes til 99999 MB, hvis du skulle ønske det. Jo større minne, jo raskere surfing.

Laster sider du ikke har besøkt

NetSonic kan settes opp på forskjellige måter. Du kan velge Maksimum aksellerasjon eller Standard aksellerasjon. Forskjellen mellom dem er hvor ofte de kontrollerer om en webside har blitt oppdatert.

Hvis du bruker NetSonic og besøker DinSide kl. 16:55, og kommer tilbake 17:05, vil du ikke se noen forskjell umiddelbart, selv om DinSide oppdaterer sidene kl. 17.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer